MSC Lojistik Ağını Türk Bayraklı Gemilerle Güçlendiriyor

İtalyan kökenli Aponte Ailesi’nin sahibi olduğu Mediterranean Shipping Company (MSC), Türkiye CEO'su Hasan Piroğlu'na bir vefa örneği göstererek yeni gemisine Piroğlu'nun memleketi Denizli'nin ismini verdi.

1995 yılında gemi acentesiolarak başladığı yolculuğunu bugün geldiği noktada sektör lideri olarak sürdüren Mediterranean Shipping Company Türkiye, lojistik ağını Türk bayraklı gemilerle güçlendiriyor. Liman işletmeciliği, kruvaziyer operatörlüğü, karayolu ve demiryolu lojistik hizmetleri ve turizm acenteliği alanlarının yanı sıra MSC; Türkiye’de gemi işletmeciliği alanında da faaliyete başlayarak Şubat 2015’te kurduğu ‘Medlog Gemicilik ve Ticaret A.Ş.’ işletmesi altında ilk gemisi olan MED TEKİRDAĞ’ın ardından ikinci gemisi MED DENİZLİ’yi filosuna kattı.

Müşterilere sunduğu kapıdan kapıya hizmetin kalitesini artırmak ve Türkiye limanlarında konteynerin ulaşamadığı noktalara konteyner ulaştırma hedefi ile yola çıkan MSC; Medlog Gemicilik ve Ticaret A.Ş bünyesinde Türk Bayraklı gemiler ile ülke bayrağının prestijini dünya denizciliğinde artırarak, denizcilere yeni bir istihdam kapısı açmış olacak.

Scania Eğitim Laboratuvarı Konya'da Açıldı
Renault Trucks Yeni Modelleri İle Türkiye Turuna Çıkıyor
Iveco Group’un Yeni CEO’su Olof Persson Oldu
TruKKer Avrupa'da Hizmet Ağını Genişletmeyi Hedefliyor
Otokar, Atlas Kamyon Ailesine İki Yeni Model Ekledi