Özesatoğulları Filosunu Tırsan ile Büyüttü

Özesatoğulları Uluslararası Nakliyat 24 adet Tırsan Perdeli Maxima Semi-Treyler’i Tırsan Adapazarı fabrikasında düzenlenen törende teslim aldı.

Tırsan bayisi Gelecek Otomotiv- Diyarbakır şubesi tarafından satışı gerçekleştirilen treylerlerin teslimat törenine Özesatoğulları Uluslararası Nakliyat Yönetim Kurulu Başkanı İrfan Bağtır ve Tırsan Treyler AŞ. İşletmeler Genel Müdür Yardımcısı Ahmet Yılmaz katıldı.

İrfan Bağtır teslimat töreninde yaptığı konuşmada, “Öncelikle Tırsan markasını tercih etmemizdeki en önemli neden Tırsan Treyler’in perdeli ürün grubunda sektörün en iyisi olmasıdır. Ayrıca Tırsan markasına duyduğumuz güven, araçların kalitesi, sahip olduğu geniş ürün gamı, 2. el değerinin yüksekliği ve Tırsan Treyler’in geniş servis ağı ile sunmuş olduğu profesyonel hizmetlerde tercihimizi kolaylaştırmıştır. Yeni yatırımlarımızda da Tırsan ve Gelecek Otomotiv ile işbirliğimizin artarak devam etmesini istiyoruz” dedi.


13 Mart 2014

Scania Türkiye'deki Hizmet Ağını Genişletiyor
Emirates, Yeni Nesil A350 Uçağıyla İstanbul Seferlerine Başladı
Horoz Lojistik Denizyolunda Gücünü Artırıyor
Lassa Mısır’da İlk Perakende Mağazasını Açtı