Pirelli Novateck İle Çalışmalarına Devam Ediyor

Pirelli’nin kaplama teknolojisi olan Novateck bayilerine yönelik düzenlenen toplantıda, Pirelli ve Novateck’in 2016 yatırımları ve stratejik iş planları paylaşıldı.

Uluslararası, bölgesel ve yol dışı kullanım koşullarında hizmet veren kullanıcıların ihtiyaçları için en uygun ürün yelpazesine sahip olan Pirelli, filolara üstün kaplama ve daha uzun ömür garanti eden kaplama teknolojisi Novateck ile çalışmalarına devam ediyor.

Pirelli’nin İzmit Fabrikası’nda düzenlenen ve Novateck’in Türkiye genelindeki 14 bayisinin katıldığı toplantıda, lastik kaplama teknolojisinde son gelişmeler, Türkiye’deki pazar durumu ve Novateck’in yeni ürünleri konuşuldu.

Pirelli Ticaret Direktörü Gökça Şenocak, Kaplama Ürün Müdürü Ali Serdar Saran ve Kalite Direktörü Bahadır Özer’in de yer aldığı buluşmada, kullanıcıların taleplerine özel çözümler de masaya yatırıldı. En çok ilgiyi ise, Novateck’in lastik kaplama teknolojisi için geliştirdiği çok amaçlı kaplama yazılımı oldu.

Kaplama teknolojisi Novateck ile karkaslar Pirelli orijinal desenleriyle kaplanarak birden fazla kullanıma ulaşabilirken, güvenlik, performans ve kalitesinden de ödün vermiyor. 

Citroen Berlingo’da Yerli Üretim Dönemi Başlıyor
Mercedes-Benz Türk Bayi Ağında Yeni Adım
Tuvas Global Lojistik’ten 10 Scania Super Yatırımı
Eyüp Lojistik’ten Orta Doğu Hattına Hızlı Taşıma Modeli
Arkas Line ve Akdeniz Koruma Vakfı’ndan Çevre İş Birliği
Alışan Lojistik’te Kadın Sürücü Dönemi Güçleniyor
Parker’dan Hidrolik Akışkanlar İçin Yeni Filtrasyon Çözümü
Oregon Teknoloji Almanya Operasyonlarını Büyütüyor