Renault Trucks’dan Yıl Sonu Kampanyası

Renault Trucks Türkiye’nin Premium 450.18 T 4x2 MEGA tip çekicilerde sunduğu cazip yıl sonu fırsatları devam ediyor.Bu kampanya ile daha da yüksek hacimli taşımacılık yaparak rekabette avantaj sağlamak isteyen nakliye firmaları için büyük fırsat

Renault Trucks Türkiye’nin Premium 450.18 T 4x2 MEGA tip çekicilerde sunduğu cazip yıl sonu fırsatları devam ediyor.

Bu kampanya ile daha da yüksek hacimli taşımacılık yaparak rekabette avantaj sağlamak isteyen nakliye firmaları için büyük fırsatlar sunuluyor.

Taşımacılıkta son trend olan maksimum hacimde yük taşıma imkanı veren 450 beygir güce sahip Euro 5 normundaki Premium 450.18 T 4x2 MEGA model araçlarda çok kısa bir süre için geçerli olacak bu fırsat, filo yenileme ve genişletme ihtiyacı olan firmalar için MEGA fırsat!

Raben Group’tan Türkiye’ye Uzun Vadeli Yatırım Planı
Mercedes-Benz Türk Tersine Mentörlüğü Sahaya Taşıdı
Stellantis ve Tofaş’tan Ticari Araçta Stratejik Üretim Hamlesi
KGL Filosunu 41 ADR’li Renault Trucks Çekiciyle Güçlendirdi
Yılnak IC Transport 50 Listesinde Dünya 38’incisi Oldu