Renault Trucks’ın Tasarım Yarışmasında Türkiye, İlk Beş Finalist Arasında

Renault Trucks’ın yeni araç lansmanı kapsamında dünya genelinde düzenlediği tasarım yarışmasında Türkiye’den Enes Bolat, ilk beş finalist arasında yer almayı başardı. Açık oylama ile belirlenecek En İyi Tasarım, gerçek bir çekici üzerinde sergilenecek.

Renault Trucks, yeni T ve T High çekici modellerini, Euro Truck Simulator 2 oyunu ile tanıtırken bir de tasarım yarışması düzenliyor.  

Euro Truck Simulator 2 oyunu içinde düzenlenen tasarım yarışmasında oyuncular, özelleştirme aracı ile kendi Renault Trucks T High modellerini tasarladı. Dünyanın dört bir yanından yüksek katılımın olduğu yarışmanın ilk beş finalisti açıklandı. Türkiye’nin de aralarında yer aldığı finalistler, Hindistan, Fransa, Sırbistan ve Slovenya’dan katıldılar. 

İlk beş finalist, Renault Trucks Tasarım ekibi tarafından belirlenirken En İyi Tasarım, açık oylama ile seçilecek. 30 Nisan Cuma ve 2 Mayıs Pazar günleri arasında yapılacak oylamalar doğrultusunda kazanan tasarım, 8 Temmuz’da dijital bir etkinlikle ve SCS Software ile Twitch'te gerçekleştirilecek canlı yayında açıklanacak.

Aşağıdaki linkte finalistlerin tasarımlarını görebilir ve beğendiğiniz tasarım için oylama yapabilirsiniz;

https://tckevolution.renault-trucks.com/en/vote-design-contest

Finalistler

1. Enes Bolat, Türkiye

2. Das Anirudh, Hindistan


3. Christophe Pérocheau, Fransa


4. Rajko Junkar, Slovenya


5. Stefan Pajkic, Sırbistan

Yarışmanın kazanan tasarımı, gerçek bir kamyona uygulanacak ve yarışmanın birincisi, Fransa Lyon’da Renault Trucks fabrikası ile Berliet Müzesi’ni ziyaret ederken yeni araçlarla test sürüşü yapacak. Yarışmanın diğer dört finalisti ise Thrustmaster’dan T150 paketi (yarış direksiyonu+pedal seti) kazanacak.

Otokar ve Daimler Buses Üretim Anlaşması İmzaladı
YANGWANG U8 ve U9 İlk Kez Türkiye’de Görücüye Çıktı
Arkas Rail’in Lokomotifleri Raylarda
Raben Group’tan Türkiye’ye Uzun Vadeli Yatırım Planı
Mercedes-Benz Türk Tersine Mentörlüğü Sahaya Taşıdı
Stellantis ve Tofaş’tan Ticari Araçta Stratejik Üretim Hamlesi
KGL Filosunu 41 ADR’li Renault Trucks Çekiciyle Güçlendirdi