Skylife’ın Uluslararası Fotoğraf Yarışması Başlıyor

Türk Hava Yolları’nın uçak içi dergisi Skylife, ‘Köprüler ve İnsanlar’ konulu uluslararası bir fotoğraf yarışması düzenliyor.

Türk Hava Yolları’nın uçak içi dergisi Skylife, ‘Köprüler ve İnsanlar’ konulu uluslararası bir fotoğraf yarışması düzenliyor.


Türk Hava Yolları’nın uçak içi dergisi Skylife’ın tüm fotoğraf meraklılarını; insanlar, kültürler ve medeniyetler arasında kurulan köprüleri fotoğraflarla anlatmaya davet ettiği yarışmada, yarisma.skylife.com üzerinden başvurular online olarak yapılıyor. 1 Temmuz 2013 itibariyle online başvuruların başlayacağı yarışmada başvuru için son tarih ise 16 Kasım 2013.

1’incinin 15 bin dolar değerinde Türk Hava Yolları uçuş bileti, 2’ncinin 6 bin dolar değerinde uçuş bileti ve 3’üncünün 3 bin dolar değerinde Türk Hava Yolları uçuş bileti kazanacağı yarışmada, dereceye giren fotoğrafçılar, kazandıkları ödül biletlerle Türk Hava Yolları’nın uçuş sağladığı tüm destinasyonlara uçabilecekler.

Yarışmada ayrıca jüri tarafından belirlenen 80 fotoğraf sergilenecek ve fotoğraf sahipleri de Türk Hava Yolları uçak maketi ile ödüllendirilecek.

Alışan Lojistik Filosunu Renault Trucks İle Genişletti
Eyüp Lojistik Filosunu 110 Adet Iveco S-WAY İle Genişletti
İmsan Grup Filosunu Tırsan İle Güçlendirdi