Solaklar Hafriyat Iveco Stralis İle Filosunu Büyüttü

Iveco yetkili satıcılarından Kılıçlar Otomotiv Solaklar Hafriyat’a, 3 adet, Iveco Stralis AS440S50 6x4 ve 6x2 çekici teslim etti.

Iveco yetkili satıcılarından Kılıçlar Otomotiv Solaklar Hafriyat’a, 3 adet, Iveco Stralis AS440S50 6x4 ve 6x2 çekici teslim etti.


Kılıçlar Otomotiv Mersin tesislerinde gerçekleşen teslimat töreninde konuşma yapan Solaklar Hafriyat ortaklarından Hasan Solak, her marka aracı inşaat-hafriyat çalışma şartlarında denediklerini, Iveco markasının gücü ve dayanıklılığı temsil etmesinden dolayı ve zor çalışma şartlarına karşı sağlam olmasından dolayı tercih ettiklerinin altını çizdi.

Teslimat töreninde Kılıçlar Otomotiv Genel Müdür Yardımcısı Kenan Kılıç tarafından Solaklar Hafriyat firma sahibi Hasan Solak’a teslimat töreni hatırası olarak bir plaket verildi.

Tırsan’ın Ar-Ge Çalışmaları Patentlerle Öne Çıkıyor
Hareketin Tozu Lojistik Notları (1994–1998)
Yeni Isuzu D-Max ile Güç ve Teknoloji Bir Arada
Mercedes-Benz Türk’ten Kamyon Grubunda 2026 Hamlesi
Sürat Lojistik Operasyonlarını Dijitalleştiriyor
Tırsan’dan Kochex’e 12 Araçlık Teslimat
Tofaş’tan Küresel Pazarlarda Yeni İhracat Adımı
Eyüp Lojistik’ten Ortadoğu’ya Stratejik Taşıma Hamlesi
MAN TGX ile 250 Tonluk Güç