Tırsan Öney Taşımacılık’ın da Tercihi Oldu

Tırsan, Türkiye genelinde soğuk meşrubat dağıtım hizmeti sunan Öney Taşımacılık ve Lojistik Hizmetleri’ne 25 adet Tırsan Perdeli Hafif Maksima Plus satışı gerçekleştirdi.

Tırsan Ar-Ge merkezinde geliştirilen ve tek seferde1,5 ton daha fazla yük taşıma özelliğine sahip, hafif ve ekonomik yapısıyla nakliyecilerin kazancını artıran Tırsan Perdeli Hafif Maksima Plus’ların teslimatı için Tırsan Adapazarı fabrikasında teslimat töreni düzenlendi. Gerçekleştirilen törende araçlar; Tırsan Treyler Satış Koordinatörü Ertuğrul Erkoç ve Araç Teslimat Sorumlu Uzmanı İhsan Özkan tarafından Öney Taşımacılık ve Lojistik Hizmetleri Genel Müdürü Hasan Polatlı ve Filo Müdürü Abdullah Banda’ya teslim edildi.

Öney Taşımacılık ve Lojistik Hizmetleri Genel Müdürü Hasan Polatlı, dünya taşımacılık trendlerini takip eden ve yatırımlarını bu doğrultuda gerçekleştiren bir firma olduklarının altını çizdi. Yurtiçi ve uluslararası taşımacılık hizmeti verdiklerini söyleyen Polatlı, “Öney taşımacılık olarak bugüne kadar müşterilerimize en iyi hizmeti sunduk. Bundan sonra da verimli, sorunsuz ve güvenli hizmetlerimiz sürecek” dedi. 

Filolarında 35 adet Tırsan marka treyler bulunduğunu ve Tırsan kalitesinden ve hizmetlerinden son derece memnun kaldıklarını aktaran Öney, “Tırsan ürün kalitesini bilmeyen yoktur diye düşünüyorum. Verdikleri satış sonrası hizmetlerle de zaten gönlümüzü defalarca kazandılar. Bunun yanında Tırsan’ın yüksek 2.el değeri, lojistik operasyonlar için geliştirdiği pratik ve yenilikçi çözümler de Tırsan’ı tercih etmemizde etkili oldu. Yeni aldığımız araçlar ile gücümüzü artırırken filomuzu hafiflettik. Tek seferde daha fazla yük taşıyacağız” açıklamasında bulundu.

Mercedes-Benz’den Türkiye’de İlk eActros 600 Teslimatı
Eyüp Lojistik’ten Yeni Bölgesel Lojistik Hat
Türkiye ile Romanya Arasında Araç Lojistiği Raylara Taşındı
ZF ve BMW Sürüş Teknolojileri İçin İş Birliğine Gitti
UTİKAD Heyeti 40’ıncı Yılında Anıtkabir’i Ziyaret Etti
Krone Grubu Zorlu Koşullara Rağmen Büyümesini Sürdürdü
Ford Trucks Mars Logistics’e 158 F-MAX Teslim Etti
Hava Kargoda Küresel Talep 2025’te %3,4 Büyüme Gösterdi
Yılnak Mağdenli Nakliyat’ı Bünyesine Kattı
Tırsan’dan Karekara Lojistik’e Teslimat