Tırsan’dan Ares Lojistik’e 185 Adetlik Teslimat

Tırsan, intermodal taşımacılığın güçlü oyuncularından Ares Lojistik’e 185 adet Tren Yüklemeli Tenteli Perdeli Multi-Ride teslim etti. Bu teslimatla Ares Lojistik filosundaki Tırsan intermodal treyler sayısı 500’e ulaştı.

Tırsan, 20 yılı aşkın tecrübesi ile intermodal taşımacılığın önde gelen isimlerinden Ares Lojistik’e 185 adet Tren Yüklemeli Tenteli Perdeli Multi-Ride teslim etti. Gerçekleştirilen bu teslimat ile Ares Lojistik’in filosundaki Tırsan intermodal tenteli perdeli sayısı 500’e ulaştı.

Tırsan Adapazarı Mega Üretim Kampüsü’nde gerçekleştirilen teslimat törenine; Tırsan Treyler Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Nuhoğlu, Ares Logistics Kurucu Ortakları İdris Hanoğlu ve Engin Kırcı, Tırsan Treyler Yurtiçi Satış İcra Kurulu Başkanı Ertuğrul Erkoç ile Tırsan Treyler Yurtiçi Satış İcra Kurulu Üyesi Özgür Ayçiçek katıldı.

Ares Logistics, ağırlıklı olarak intermodal ve karayolu taşımacılığı olmak üzere entegre lojistik hizmetleri sunuyor. Türkiye ile İspanya, Portekiz, Fransa ve Kuzey Afrika ülkeleri arasındaki taşımaların yanı sıra Avrupa ülkeleri ile BDT ülkeleri arasında Türkiye üzerinden transit taşımalar gerçekleştiriyor. Merkez ofisi İstanbul’da bulunan Ares Logistics çok geniş bir coğrafyada verdiği hizmetlerini İstanbul, İtalya, Fransa ve Romanya’da bulunan ofislerinden yönetiyor.

Tırsan Treyler Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Nuhoğlu törende yaptığı değerlendirmede şunları söyledi: “Uzun yıllardır iş birliği içinde olduğumuz Ares Logistics’in büyüme yolculuğunda yine yan yana olmaktan mutluluk duyuyoruz. Tüm taşıma modlarında hizmet veren Ares Logistics’e; karada, denizde ve trende en uzun kullanım ömrünü en yüksek verim ile sunmak üzere tasarlanmış, ödüllü Ar-Ge merkezlerimizde test edilip onaylanmış araçlarımız ile güç katmaya devam ediyoruz. Bugün 500 araca ulaşan iş birliğimizin giderek büyüyerek devam etmesini temenni ediyorum. Hayırlı olsun.”

Hanoğlu: “Tırsan, Her Taşıma Modunda İlk Tercihimiz”

Ares Logistics Kurucu Ortaklarından İdris Hanoğlu teslimat töreninde yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Ares Logistics olarak Avrupa, Kuzey Afrika ve Asya ülkeleri arasında farklı sektörlerden birçok markaya hizmet veriyoruz. Ağırlıklı olarak intermodal ve karayolu taşımacığı olmak üzere entegre lojistik hizmeti sunuyoruz. Geniş ekibimiz ve tüm taşıma modlarına uyumlu filomuz ile Türkiye, İtalya, Fransa ve Romanya ofislerimizden tüm operasyonu yönetiyoruz.”

Ares Logistics Kurucu Ortaklarından Engin Kırcı ise uzun vadeli iş ortaklıklarında ürün ve hizmet kalitesinin öneminin altını şu sözlerle çizdi: Hem hizmet sunarken hem de yatırım yaparken kalite beklentimiz yüksek. Bu noktada yol arkadaşlığı çok önemli. Belirlediğimiz standartlarda ilerlemek işimizi kusursuz sürdürülebilir kılmamızı sağlıyor. Nasıl ki güvenli, kaliteli ve hızlı hizmet sunma vaadimiz varsa, biz de ürün ve hizmet alırken aynı yaklaşımı gördüğümüz, treylerlerin gücünden, veriminden ve kalitesinden emin olduğumuz için Tırsan ile yol arkadaşlığı yapıyoruz. Kullandığımız ekipmanların donanımı ve farklı taşıma modlarında kullanıma uygun olması da bizim için çok önemli. 500 treylere ulaşan iş birliğimizin tüm sektöre hayırlı olmasını diliyorum.”

Mercedes-Benz Türk’ten Kadın Sürücü Projesine Destek
Hava Kargoda Kasım Ayında Güçlü Performans
Tırsan’dan Ares Lojistik’e 185 Adetlik Teslimat
UTİKAD 2025’i Değerlendirdi, 2026 Beklentilerini Açıkladı
Bilen: “Gündemimiz Seçimler Değil, Sektörün Geleceğidir”
Brisa’da CEO Görev Değişimi
Mutlular Transport Filosunu Tırsan ile Büyüttü
Tırsan’dan ABC Lojistik’e 250 Adetlik Araç Teslimatı