Toyota’dan CMS’ye 3 Ödül Birden

CMS, geçen yıl 1 milyon adede yakın alüminyum jant tedarik ettiği Toyota tarafından, teknoloji, maliyet ve kalite standartlarında 3 ödüle layık görüldü.

CMS, geçen yıl 1 milyon adede yakın alüminyum jant tedarik ettiği Toyota tarafından, teknoloji, maliyet ve kalite standartlarında 3 ödüle layık görüldü.


CMS, kalitedeki üstün başarılarına bir yenisini daha ekledi. Toyota Motor Company (TMC) tarafından her yıl dünya çapındaki binlerce tedarikçi firmadan sadece on ikisine verilen Bölgesel Katkı Ödülü, bu yıl CMS’nin oldu. CMS bu ödüle, Toyota ile gerçekleştirdiği yapıcı işbirliği,  sürekli gelişim nedeniyle layık görüldü. CMS, bu yıl ödülü alan tek Türk firması oldu.

Japonya’nın Nagoya kentinde düzenlenen bir törenle ödülü Toyota Motor Company Yönetim Kurulu Üyesi Takeshi Uchiyamada’dan alan CMS Yönetim Kurulu Başkanı Berat Ösen de dünyanın birçok başarılı firması önünde bu gururu yaşamanın eşsiz bir duygu olduğunu belirtti.

CMS’ye diğer iki ödül ise Toyota Motor Europe’tan geldi. Belçika’nın başkenti Brüksel’de düzenlenen Tedarikçi Zirvesi’nde, CMS, Tedarik ve Maliyet Kategorilerinde ödüle layık görüldü. Toyota CMS’ye bu ödüllere şirketin yıl içinde tüm değişkenliklerine tam anlamıyla cevap vererek rekabetçi kalabilmesi ve CMS tesislerindeki Kaizen kalite standartlarının yüksekliği nedeniyle verildiğini açıkladı.


2 Haziran 2014

Eyüp Lojistik’ten Ortadoğu’ya Stratejik Taşıma Hamlesi
MAN TGX ile 250 Tonluk Güç
Karayolunda 2,1 Milyon Seferle 111 Milyar Dolarlık İhracat
CILT Dünya Konferansı 2027’de Türkiye’de
Scania’da Seçili Parça Gruplarında İndirim