Ulaştırma Bakanlığı’nda 6 Genel Müdürlük Kapatıldı

Türkiye Cumhuriyeti Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı’nda dikkat çeken bir gelişme yaşandı ve bakanlık bünyesindeki 6 müdürlük ile Personel ve Eğitim Dairesi Başkanlığı kapatıldı.

Resmi Gazete’de yayınlanan Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile Ulaştırma Bakanlığı bünyesinde faaliyet gösteren 6 genel müdürlük kapatıldı. 

Ulaştırma Bakanlığı bünyesinde  kapatılan genel müdürlükler şöyle; Karayolu Düzenleme, Demiryolu Düzenleme, Deniz ve İçsular Düzenleme, Tehlikeli Mal ve Kombine Taşımacılık Düzenleme, Deniz Ticareti Genel müdürlükleri. Bu genel müdürlüklerin yanı sıra Personel ve Eğitim Dairesi Başkanlığı da kapatıldı. Ulaştırma Hizmetleri, Denizcilik ve Personel genel müdürlükleri oluşturuldu. Ulaştırma Hizmetleri Genel Müdürlüğü; faaliyetlerine son verilen karayolu, demiryolu ve kombine taşımacılığın görevlerini yürütecek.

Arkas Lojistik Mısır’da Operasyon Merkezi Kurdu
Mercedes-Benz Türk’ten Eğitmen Kaptanlara Özel Buluşma
Eyüp Lojistik Avrupa Orta Asya Taşımalarını Yüzde 70 Artırdı
Yerli Üretim Peugeot Expert Traveller Yollara Çıkıyor
İzmir İtfaiyesi Hızlı Müdahalede Tam Otomatiği Tercih Ediyor