UND Genel Kurulu’na Korona Virüs Engeli

Uluslararası Nakliyeciler Derneği’nin (UND) 28-29 Mart 2020 tarihlerinde yapılması planlanan genel kurulu ileriki bir tarihe ertelendi.

UND’nin 40. Genel Kurulu’nun İstanbul Green Park otelde yapılacağı duyurulmuştu. Dernekten yapılan erteleme açıklamasında şu ifadelere yer verildi: “Tüm dünyayı etkisi altına alan korona virüs salgının insan sağlığına ve dünya ticaretine yönelik olumsuz etkileri ülkemiz için de önemli risk faktörlerini gündeme getirmektedir.   

Ülkemizde alınan önlemler Sağlık Bakanlığımızın önderliğinde yakından takip edilmekte olup bahse konu önlemler arasında yoğun katılımlı toplantı ve kongrelerin yapılmaması yönünde alınmış tavsiye kararları bulunmaktadır. 

Bu çerçevede, 14 Mart 2020 tarihinde yapılan UND Yönetim Kurulu Toplantısında alınan karar ile 28-29 Mart 2020 tarihinde gerçekleştirilmesi planlanan Genel Kurulumuz ileri bir tarihe ertelenmiştir.”

Talay Logistics Golf Cup İş ve Spor Dünyasını Bir Araya Getirdi
Tırsan, Akran Lojistik’e 20 Yeni Araç Teslim Etti
DTS Lojistik Filosunu 10 Yeni Tırsan ile Güçlendirdi
Ekol 2024 Sürdürülebilirlik Raporu’nu Kamuoyuyla Paylaştı
Özmer Lojistik Filosunu 30 Adet Volvo FH500 ile Güçlendirdi
Mercedes-Benz Türk Servis Ağına İki Yeni Tesis Ekledi