UND Tüm Türk Nakliyecilerini Sağduyuya Davet Etti

UND’nin verdiği bilgilere göre, Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım Kapıkule’de bekleyen şoförlerle dün gece 00.30’da telefon bağlantısı kurdu ve Bulgaristan Ulaştırma Bakanının 29 Ekim 2013 tarihine dek kontrol yapılmayacağı yönünde taahhü

UND’nin verdiği bilgilere göre, Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım Kapıkule’de bekleyen şoförlerle dün gece 00.30’da telefon bağlantısı kurdu ve Bulgaristan Ulaştırma Bakanının 29 Ekim 2013 tarihine dek kontrol yapılmayacağı yönünde taahhüdünü iletti.


Gerçekleştirilen diplomatik temaslara ve verilen taahhüde rağmen bazı provokatörler nedeniyle Kapıkule Sınır Kapısı dün gece geçişlere açılmadığı yönünde bilgi veren UND yetkilileri, “Yönetilemez bir kaos ortamı oluşmaması için kapının bugün açılması gerekmektedir. Şu anda 14 km olan TIR kuyruğu hafta sonu çıkışları da eklendiğinde dış ticaretimizin kilitlenmesine sebep olacaktır” açıklamasını yaptı.

UND, gümrüklü sahadaki toplam 100 şoförün sadece 15-20 tanesinin bu eylemi duygusal ve karmaşık sebeplerle sürdürdüğü, ısrar ettiğini öne sürdü. Amaçları tam tespit edilememiş dışarıdan bir grubun da kaosu desteklediğini savunan UND, “Bu eylemi bize yakışır şekilde sonlandırmak için tüm üyelerimizin desteğini bekliyor sevgi ve saygılar sunuyoruz” dedi.

10 Ekim 2013

Eyüp Lojistik Filosunu 110 Adet Iveco S-WAY İle Genişletti
İmsan Grup Filosunu Tırsan İle Güçlendirdi
Scania, SUPER Modeliyle ‘Yeşil Kamyon’ Ödülünü Kazandı
Yelken Takımının Lojistik Sponsoru Arkas Line Oldu
Scania Eğitim Laboratuvarı Konya'da Açıldı
Renault Trucks Yeni Modelleri İle Türkiye Turuna Çıkıyor
Iveco Group’un Yeni CEO’su Olof Persson Oldu