• BIST 9079.97
  • Altın 2323.945
  • Dolar 32.3564
  • Euro 34.9234
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 13 °C

Cevat Nakliyat Treylerde Otokar Dedi

Cevat Nakliyat Treylerde Otokar Dedi
Trabzon merkezli uluslararası nakliyat firması Cevat Nakliyat 20 yeni Otokar-Fruehauf Tırliner semi-treyler ile taşımacılık filosunu güçlendirdi.

Trabzon merkezli uluslararası nakliyat firması Cevat Nakliyat 20 yeni Otokar-Fruehauf Tırliner semi-treyler ile taşımacılık filosunu güçlendirdi. Siparişe konu olan 20 adet aracın 10 adedinin teslimat töreni 17 Mart 2014, Pazartesi günü Otokar Sakarya üretim tesislerinde yapıldı. Diğer 10 adetlik bölüm ise Nisan ayı içerisinde teslim edilecek.


Düzenlenen teslimat törenine Cevat Uluslararası Nakliyat Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Niyazi İlhan, Cevat Uluslararası Nakliyat Lojistik Müdürü Cengiz Nas, Otokar Bölge Satış Yöneticisi Ümit Şangüder ve Otokar Satış Sonrası Hizmetler Birim Yöneticisi Tayfun Erdi katıldı.

Sipariş ile ilgili açıklama yapan Otokar İç Pazar Satış Müdürü Murat Tokatlı, “Treyler alanındaki uzmanlığımız ile her geçen gün firmaların taşımacılık alanında tercihi olmaya devam ediyoruz. Sahip olduğumuz son teknoloji ve uluslararası kalite standartlarında ürettiğimiz ürünlerimiz Türkiye’nin en iyi taşımacıları tarafından kullanılıyor. Son olarak Cevat Nakliyat’tan aldığımız 20 adet Tırliner tipi tenteli kuruyük semi-treyler siparişinin ilk 10 adedini firmaya teslim ettik. Kalan 10 adedi de Nisan ayı içerisinde teslim edeceğiz. Cevat Nakliyat gibi uluslararası arenada faaliyet gösteren ve beklentileri yüksek firmaların bizi tercih etmesi bizim için çok önemli. Cevat Nakliyat ile işbirliğimiz daha eskiye dayanıyor. Bu son sipariş ile filolarındaki Otokar-Fruehauf markalı araç sayısı 40’a yükseldi” dedi. Teslim edilen araçlarla ilgili bilgi veren Tokatlı, “Cevat Nakliyat’a teslim ettiğimiz araçlar 2.80 iç net yüksekliğine sahip. Araçlarda aynı zamanda araç iç yüksekliğini 2.850-2.900-2.950 mm yapacak şekilde araç seyrine imkan veren tavan kaldırma sistemi bulunuyor. Yükleme kolaylığı sağlamak adına arkadan öne doğru tavan ve yanların beraberce kayarak araç brandasının komple açılabilmesine imkan veren kayar tente sistemi de olan araçlarımız son teknoloji ile müşterimizin tüm beklentilerini karşılıyor. Yeni araçların Cevat Nakliyat’a hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.

Cevat Nakliyat hakkında bilgi veren Cevat Uluslararası Nakliyat Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Niyazi İlhan, “Firmamız 1996 yılında kurulmuş olup Trabzon merkezlidir ve uluslararası nakliye hizmeti sunmaktadır. 2014 yılı itibariyle Ankara’da da hizmete başlamış olan firmamız özellikle Asya ve Arupa ülkelerinin tamamına hizmet sunmaktadır. Ulaştırma Bakanlığının 2014 yılı verilerine göre UBAK belgelendirmesinde Türkiye 5.’si olan firmamız, 90 adeti özmal olmak üzere toplam 135 adetlik filosu ile hizmetlerine devam etmektedir. Otokar-Fruehauf markalı treylerleri kalitesi, Otokar’ın treyler alanındaki uzmanlığı, ikinci eldeki üstünlüğü ve satış sonrası hizmet memnuniyetimiz nedeniyle tercih ettik. Bugün Otokar’dan teslim aldığımız yeni semi-treylerler ile filomuzu güçlendirerek müşterilerimize daha iyi hizmet vermeyi amaçlıyoruz” dedi. 


21 Mart 2014

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
MAİL BÜLTENİ ABONELİĞİ
Güvenlik Resmi
Mail adresinizi kaydederek en güncel haberlere kolayca ulaşabilirsiniz
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2023 Kargo Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (+90-212) 217 49 59 (Pbx) Faks : (+90-212) 211 62 77