• BIST 8793.17
  • Altın 2239.515
  • Dolar 32.3387
  • Euro 35.0829
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 6 °C

Kitap: Unutulmasın Diye / U.N RO-RO Nasıl Satıldı

Kitap: Unutulmasın Diye / U.N RO-RO Nasıl Satıldı
Unutulmasın Diye / U.N RO-RO Nasıl Satıldı, Türkiye'nin en büyük özel şirket satışı olan, U.N RO-RO'nun Amerikan fon şirketi KKR'ye devrini konu alıyor.

Adı: Unutulmasın Diye / U.N RO-RO Nasıl Satıldı

Yayınevi: Aysberg Basın Yayın

Yazar: İlker Altun

Unutulmasın Diye / U.N RO-RO Nasıl Satıldı, Türkiye'nin en büyük özel şirket satışı olan, U.N RO-RO'nun Amerikan fon şirketi KKR'ye devrini konu alıyor. Satış kararının verilmesinden satışın gerçekleşmesine kadarki süreci ele alan kitapta;  bu kararın hararetli olarak tartışıldığı toplantılar, süreç boyunca basında çıkan haberler, satış prosedürüne ilişkin bilgi ve belgeler, satışta yetkili olan tarafların değerlendirmeleri ve fotoğraflar yer alıyor.

Unutulmasın Diye / U.N RO-RO Nasıl Satıldı, U.N RO-RO'nun ortakları, taşımacılık sektörünün temsilcileri, satış süreci boyunca adı geçen kişiler - kitapta 103 kişinin adı geçmekte - kadar şirket ekonomisi, pazar araştırmaları, şirket satışlarına ilişkin prosedürler gibi konularda araştırma yapanlar için de bir referans kitap olma hedefini taşıyor.

Oldukça hareketli, hararetli, renkli, zorlu ve çokça merak edilen bir dönemi belgeleri ile yorumsuz ve tarafsız olarak okuyucuya sunan Unutulmasın Diye / U.N RO-RO Nasıl Satıldı; yirmi beş yıldır basın danışmanlığını yürüttüğü Saffet Ulusoy'un hayatını anlattığı 'Aklımda Kalanlar' ile dergi makalelerinden oluşan 'Ben Demiştim' isimli kitaplarını da derlemiş olan İlker Altun tarafından kaleme alındı. Aysberg Basın Yayın tarafından yayınlanan kitap, kitapçılardan temin edilebileceği gibi bilgi için Aysberg ile temasa geçilebilinir. 

Kitap: Unutulmasın Diye / U.N RO-RO Nasıl Satıldı

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
MAİL BÜLTENİ ABONELİĞİ
Güvenlik Resmi
Mail adresinizi kaydederek en güncel haberlere kolayca ulaşabilirsiniz
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2023 Kargo Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (+90-212) 217 49 59 (Pbx) Faks : (+90-212) 211 62 77