• BIST 8718.11
  • Altın 2247.714
  • Dolar 32.332
  • Euro 35.1694
  • İstanbul 8 °C
  • Ankara 3 °C

2020 Model Renault Trucks Çekiciler İle Düşük Yakıt Tüketimi

2020 Model Renault Trucks Çekiciler İle Düşük Yakıt Tüketimi
Renault Trucks, uzun yol çekici yelpazesinin 2020 modellerini sunuyor. T ve T High çekiciler, daha fazla yakıt tasarrufu sağlarken, her zaman olduğu gibi sürücü konforuna odaklanıyor.

Renault Trucks T kabini, tüm koltuk kılıfları, iki sürücü kol dayanağı ve deri direksiyon dahil olmak üzere en üst düzey kaplamalara sahip. Mükemmel sürüş konforu için üç kademeli ayarlanabilir direksiyon ise standart olarak sunuluyor. T serisi araçlarda karbon renkli bir gösterge paneli, alüminyum kulplar ve metal kapı eşikleri bulunuyor. 2020 Renault Trucks T ve T High, ayrıca yeni yüksek kapasiteli saklama bölmelerine (221 litre) sahip.

Dışarıda, radyatör ızgarası ve yan aynalar, 2020 Renault Trucks T ve T High modelleri için opsiyonel olarak parlak siyah veya turuncu renklerde özelleştirilebiliyor. 

T ve T High, opsiyonel olarak Roadpad+ donanımı ile tercih edilebiliyor. Araç asistanı olarak görev yapan sistem sayesinde sürücüler, müzik dinleyebilir, eller serbest şekilde telefonlarını kullanabilir, arka ve yan kameraları sayesinde güvenle manevra yapabilir. Ayrıca Roadpad+ ile sürücü, araca özgü bir uydu takip sisteminden navigasyon desteği alabiliyor. 

Renault Trucks uzun yol ürün yelpazesi, DTI 11 ve DTI 13 Euro 6 Step D motorlar ile donatılıyor. Önceki versiyonlara kıyasla yakıt tüketiminde ve CO2emisyonlarında yüzde 3 azalma sağlayarak hem yakıt tasarruflu hem de çevre dostu olmaları ile ön plana çıkıyor. Renault Trucks T ve T High’ın 2020 versiyonunda, yüksek verimli yeni bir aks ve daha hafif disk frenleri bulunuyor. Böylece yakıt tüketimi, daha da azaltıyor. Opsiyonel olarak yeni araç ayarları, ek yüzde 3 tasarruf sağlamak üzere etkinleştirilebiliyor. Renault Trucks T ve T High motorları, XTL sentetik yakıt ve biyodizel ile uyumlu.

2020 Model Renault Trucks Çekiciler İle Düşük Yakıt Tüketimi

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
MAİL BÜLTENİ ABONELİĞİ
Güvenlik Resmi
Mail adresinizi kaydederek en güncel haberlere kolayca ulaşabilirsiniz
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2023 Kargo Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (+90-212) 217 49 59 (Pbx) Faks : (+90-212) 211 62 77