• BIST 8886.87
  • Altın 2239.383
  • Dolar 32.3397
  • Euro 35.1137
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 12 °C

‘4 Mevsim Amarok’ Fotoğraf Yarışması Sonuçlandı

‘4 Mevsim Amarok’ Fotoğraf Yarışması Sonuçlandı
Volkswagen Ticari Araç’ın, Ara Güler Müzesi’nin de katkılarıyla Instagram üzerinden düzenlediği ‘4 Mevsim Amarok’ adlı fotoğraf yarışmasında kazananlar belli oldu.

Volkswagen Amarok modeli temalı siyah beyaz fotoğrafların katıldığı yarışmada birinciliği Can Yücel isimli yarışmacı kazandı. Yücel birincilik ödülü olan Leica D-Lux 7 Fotoğraf Makinesi’nin de sahibi oldu.

Volkswagen Ticari Araç ve Ara Güler Müzesi’nin iş birliğiyle düzenlenen ‘4 Mevsim Amarok’ yarışmasının finali gerçekleştirildi.

Yaklaşık 2 ay süren fotoğraf yarışması boyunca katılımcılar, Türkiye’nin değişik noktalarından Volkswagen Ticari Araç’ın pikap modeli Amarok ile mevsim birlikteliğini siyah beyaz olarak fotoğrafladılar. Yarışmacılar çektikleri fotoğrafı, kendi Instagram sayfalarından #Amarokfotoğrafyarışması hashtag’iyle yayınlayıp, amarok4mevsim internet sitesindeki başvuru kurallarına uygun olarak fotoğrafın orijinal halini siteye yüklemek koşuluyla yarışmaya katıldılar.

Yarışmaya katılmaya hak kazanan 392 fotoğraf, Fotoğraf Sanatçısı Bülent Özgören, Doğuş Grubu Sanat Danışmanı Çağla Saraç, Wire İstanbul Yaratıcı Yönetmeni Ferit Yantur, Fotoğraf Sanatçısı Fethi İzan, Fotoğraf Sanatçısı Merih Akoğul, Volkswagen Ticari Araç Pazarlama Müdürü Taner Kozlan, Ara Güler Arşiv ve Araştırma Merkezi Müdürü Umut Sülün’den oluşan yarışma jürisi tarafından değerlendirdi.

Jürinin değerlendirmeleri sonucunda yarışmanın birincisi Can Yücel olurken, ikinci Murat İbranoğlu, üçüncüsü ise Tayfun Tarı oldu. Jüri Özel ödülü ise, Sezai Özaltın’a gitti.

Yarışmanın birincisi Leica D-Lux 7 Fotoğraf Makinesi, ikinci ve üçüncü olan yarışmacılar ise Ara Güler’in ‘Islık Çalan Adam’ kitabını kazandı.

Yarışmanın kazananlarına ait fotoğraflar, Amarok Türkiye’nin Instagram sayfası ‘amarokturkiye’’de yayınlandı. Dereceye giren fotoğraflar yıl boyunca Volkswagen Ticari Araç Yetkili Satıcıları’nda sergilenecek.

‘4 Mevsim Amarok’ Fotoğraf Yarışması Ödül Kazanan Fotoğraflar

‘4 Mevsim Amarok’ Fotoğraf Yarışması Birincisi
‘4 Mevsim Amarok’ Fotoğraf Yarışması Birincisi

‘4 Mevsim Amarok’ Fotoğraf Yarışması İkincisi‘4 Mevsim Amarok’ Fotoğraf Yarışması İkincisi

‘4 Mevsim Amarok’ Fotoğraf Yarışması Üçüncüsü‘4 Mevsim Amarok’ Fotoğraf Yarışması Üçüncüsü

‘4 Mevsim Amarok’ Fotoğraf Yarışması Jüri Özel Ödülü‘4 Mevsim Amarok’ Fotoğraf Yarışması Jüri Özel Ödülü
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
MAİL BÜLTENİ ABONELİĞİ
Güvenlik Resmi
Mail adresinizi kaydederek en güncel haberlere kolayca ulaşabilirsiniz
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2023 Kargo Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (+90-212) 217 49 59 (Pbx) Faks : (+90-212) 211 62 77