• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 19 °C

Active Lojistik Filosunu Volvo FH I-See Teknolojisi İle Büyüttü

Active Lojistik Filosunu Volvo FH I-See Teknolojisi İle Büyüttü
Active Lojistik, 4 adet yeni Volvo FH 460 4x2 I-Shift şanzıman ve I-See teknolojili FH çekicileri ile filosunu genişletti.

Active Lojistik, 4 adet yeni Volvo FH 460 4x2 I-Shift şanzıman ve I-See teknolojili FH çekicileri ile filosunu genişletti.


Yeni FH çekicilerin teslimat törenine katılan Active Lojiktik firma sahibi Esvet Deniz, rekabetin her geçen gün arttığı lojistik sektöründe, kalite standartlarını yükselterek, müşterilerine daha iyi bir lojistik deneyimi sağlamak için Volvo çekiciler ile hizmet sunduklarını belirtti. Active Lojistik olarak özmal Volvo araçlarıyla, daha çevreci taşımacılık yapmaya özen gösterdiklerini söyleyen Deniz, her yönden daha verimli bir uluslararası taşımacılık deneyimi sunmayı hedeflediklerinin altını çizdi.

Esvet Deniz açıklamasında I-Shift’i tercih etme nedenlerine değinerek; “I-Shift’in her yönden faydasını görüyoruz. Uzun yol taşımacılığında düşük yakıt tüketimi ile konforlu ve güvenli bir sürüş sağlanması herkesin yararına olan bir durum. I-Shift’in sağladığı bu özellikler hem Active Lojistik operasyonları, hem sürücülerimiz hem de müşterilerimiz açısından fayda sağlıyor. Sürücülerimiz, sürekli vites değiştirmektense yola odaklanmanın rahatlığını yaşıyor. Müşterilerimiz de aldıkları hizmetin hem daha tasarruflu hem de hızlı olmasını takdir ediyor” dedi.

Volvo Kamyon Bölge Satış Müdürü Devrim Karataş, Active Lojistik araçlarının Türkiye’deki ilk 50 yeni Volvo FH teslimatı içinde yer aldığını belirtti. Yeni Volvo FH çekicilerin her yönden sektöre yenilikler getirdiğinin altını çizen Karataş, “Çevre duyarlılığı ve yakıt tasarrufuna verdiği önem ile Active Lojistik, I-Shift şanzıman sayesinde sürücülerinin  konforunu arttırırken yüzde 7'ye kadar yakıt tasarrufu sağlayabilecek. Ayrıca I- Shift ve GPS’in birleştirilmesinden oluşan I-See sistemi ile de büyük avantaj sağlayacak. İlk geçilen yolun coğrafi yapısını kaydeden bu özel sistem sayesinde, yaklaşık 5 bin km’ye karşılık gelen 3 bin 500 tepe hafızaya alınabiliyor. Aynı rotadan tekrar geçildiğinde, I-See hız ve vites değişikliklerini sizin için kontrol ederek yüzde 5’e kadar yakıttan tasarruf etmenizi sağlıyor” diye konuştu.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
MAİL BÜLTENİ ABONELİĞİ
Güvenlik Resmi
Mail adresinizi kaydederek en güncel haberlere kolayca ulaşabilirsiniz
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2024 Kargo Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (+90-212) 217 49 59 (Pbx) Faks : (+90-212) 211 62 77