• BIST 8789.53
  • Altın 2238.357
  • Dolar 32.3357
  • Euro 35.1109
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 6 °C

Alışan Filosunu Hama İle Güçlendiriyor

Alışan Filosunu Hama İle Güçlendiriyor
Alışan Lojistik, yılın son yatırımını Koluman Grup şirketlerinden Hama ile yaptı. İki şirket arasındaki iş birliği kapsamında Mercedes Benz marka Actros 1845 çekiciler Alışan Lojistik filosuna katıldı.

35 yılı aşkın bir süredir gösterdiği istikrarlı büyümesi, geniş hizmet ağı ve son beş yıldır Fortune 500 sıralamasındaki varlığı ile dikkat çeken Alışan Lojistik, yurt dışında olduğu gibi yurtiçindeki yatırımlarına da hız kesmeden devam ediyor. Alışan Lojistik, 2020 yılının son yatırımını HAMA ile birlikte, araç filosunu gençleştirip, büyüterek gerçekleştirdi.

Geleceğe Yatırım Yapıyoruz

Mercedes Benz Actros 1845 LS tipi Euro 6 normlarında ADR donanımlı yeni çekicilerin teslimat töreninde HAMA Genel Müdürü Kenan Çetin ile birlikte hazır bulunan Alışan Lojistik İcra Kurulu üyesi Ayhan Özekin, kuruluşlarının 35. yılını kutladıkları 2020 yılında, bütün zorluklara rağmen, geçmiş yıllarda olduğu gibi büyüme hedefine ulaştıklarını belirtti.  “Yurtiçinde işlerimizin büyük çoğunluğu kara yolunda. Senelerdir hepimizin gündemi, daha çok demir yolunu, deniz taşımacılığını ve dolayısıyla intermodal taşıma modlarını kullanmak. Yeni yılda da bu alanlarda gelişmek, ülke çapındaki coğrafi büyümemizi sürdürmek, filomuzu gençleştirmek, VAS operasyonlarında yenilikler yaratmak, teknolojik altyapımızı güçlendirmek gibi hedeflerimiz var” diyen Özekin, 2020’nin son günlerinde filoya katılan son model çekicilerle 2021 hedefleri doğrultusunda ilk adımları atmış olduklarını da sözlerine ekledi.  

Alışan Lojistik Bizim İçin Güvenilir Bir İş Ortağıdır

Türkiye’nin en büyük operasyonel ağır vasıta kiralama şirketi olan HAMA’nın Genel Müdürü Kenan Çetin, söz konusu teslimatın HAMA için değerini şu şekilde açıkladı: “Uzun yıllardır güvene dayalı bir iş ortaklığımız bulunan Alışan Lojistik ile operasyonel kiralama olarak süren projemizin giderek kusursuz bir işbirliğine dönüşmesi ve seneyi yine yeni bir yatırımla kapatarak Alışan Lojistik gibi geniş operasyon kabiliyetine sahip bir markanın, bizi tercih etmesi bizim ve iş modelimizin başarısının göstergesi oluyor”.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
MAİL BÜLTENİ ABONELİĞİ
Güvenlik Resmi
Mail adresinizi kaydederek en güncel haberlere kolayca ulaşabilirsiniz
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2023 Kargo Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (+90-212) 217 49 59 (Pbx) Faks : (+90-212) 211 62 77