• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 19 °C

Alışan Lojistik Filosunu Renault Trucks İle Genişletti

Alışan Lojistik Filosunu Renault Trucks İle Genişletti
Renault Trucks, Alışan Lojistik'e 150 adet T serisi çekici teslimatı kapsamında ilk 60 aracı teslim etti.

Renault Trucks’ın İstanbul’daki merkezinde yapılan teslimat törenine Renault Trucks Türkiye Başkanı Sebastien Delepine, Alışan Lojistik CEO’su Damla Alışan, Renault Trucks Ticari Satış Direktörü Özgür Fırat, Renault Trucks Mali ve İdari İşler Direktörü İpek Puntar, Renault Trucks Finansal Hizmetler Genel Müdürü Ertan Çolak, PSA BDP CEO’su Chee Foong Wan, PSA BDP Genel Müdür Yardımcısı Hector Gonzalez ve PSA BDP Orta Doğu, Türkiye ve Afrika Bölgeleri Başkanı Fikret Ersoy katıldı.

Teslimat töreninde konuşan Renault Trucks Türkiye Başkanı Sebastien Delepine şunları söyledi, “Bugün burada 150 adet Renault Trucks çekicinin teslimatı için bulunuyoruz. Alışan Lojistik’in araçlarımızı tercih etmesinden dolayı kendilerine teşekkür ediyoruz. Teslim ettiğimiz araçlarla Alışan Lojistik’e excellence toplam çözüm paketi sunuyoruz. İşbirliğimizde Alışan'a 360 derecelik bir yaklaşım sağlıyoruz ve sadece Alışan Lojistik’e uçtan uca hizmet vereceğiz. Bugün, 150 aracın 60 adedini teslim edeceğiz.”

Alışan Lojistik Filosunu Renault Trucks İle Genişletti

Alışan Lojistik CEO’su Damla Alışan, “Biz 38 yıldır bu işi yapıyoruz ve Renault Trucks’ı çözüm ortağımız ve partnerimiz olarak görüyoruz. Sadece bir aracı almakla iş bitmiyor; satış sonrası hizmet de çok önemli. Uçtan uca 360 derece hizmet bizim için büyük bir öneme sahip. Yakıt tüketimi, karbon ayak izi ve sürdürülebilirlik bizim için çok önemli. Bu yeni yatırımla bu konularda bir adım daha atmış olacağız. İçinde bulunduğumuz çevreye karşı sorumluluğumuz var. Umut ediyorum ki işbirliğimiz daha da devam eder. Ayrıca, elektrikli araçlar da gündemimizde yer alıyor. Alışan Lojistik 28 yıldır büyüyerek devam etti. Geçtiğimiz yıl çok büyük bir grup ile yola devam etme kararı aldık. Yeni projelerimiz var ve işlerimiz büyüyor.”

Alışan Lojistik Filosunu Renault Trucks İle Genişletti

Excellence paketi hakkında bilgi veren Renault Trucks Ticari Satış Direktörü Özgür Fırat, “Exellence paketi aslında bir problem olmadan problemi öngören bir kontrat. Sadece araç değil, tüm çözümlerimizi içeren komple bir paket olarak sunmuş olacağız. Özellikle son dönemde yakıt maliyetlerinin artmasıyla birlikte ürünlerimiz tercih nedeni olmaya başladı” dedi.

PSA BDP Orta Doğu, Türkiye ve Afrika Bölgeleri Başkanı Fikret Ersoy ise, “Türkiye stratejik konuma sahip bir ülke. 2023 yılında lojistik ve taşımacılık sektöründe 100 milyar dolarlık bir rakama ulaştık. Kapasite ve hacim açısından büyük bir potansiyele sahibiz. Ancak, bazı alanlarda yatırım yapmamız gerekiyor. Covid-19 salgını sonrasında küreselleşme yerel hizmetlere doğru bir kayma yaşadı. Bu dönemde Türkiye, lojistik ve taşımacılık sektöründe önemli yatırımlar aldı” dedi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
MAİL BÜLTENİ ABONELİĞİ
Güvenlik Resmi
Mail adresinizi kaydederek en güncel haberlere kolayca ulaşabilirsiniz
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2024 Kargo Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (+90-212) 217 49 59 (Pbx) Faks : (+90-212) 211 62 77