• BIST 9079.97
  • Altın 2306.942
  • Dolar 32.3164
  • Euro 35.0238
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 17 °C

Anadolu Isuzu’ya “Büyük Hedeflerin Üstün Başarısı” Ödülü

Anadolu Isuzu’ya “Büyük Hedeflerin Üstün Başarısı” Ödülü
Anadolu Isuzu 2021 yılında sergilediği üstün üretim ve ihracat performansı ile Uludağ Otomotiv Endüstrisi İhracatçıları Birliği (OİB) tarafından ödüllendirildi. Anadolu Isuzu OİB tarafından verilen “Büyük Hedeflerin Üstün Başarısı” ödülünün sahibi oldu.

Anadolu Isuzu, ihracat alanındaki başarılarını aldığı ödüllerle tescillemeye devam ediyor. Anadolu Isuzu son olarak Uludağ Otomotiv Endüstrisi İhracatçıları Birliği tarafından üretim ve ihracattaki başarılı performansı ile ödüle layık görüldü. Anadolu Isuzu, Uludağ Otomotiv Endüstrisi İhracatçıları Birliği (OİB) tarafından düzenlenen “OİB 2021 yılı İhracat Başarı Ödülleri” organizasyonunda “Büyük Hedeflerin Üstün Başarısı” ödülünün sahibi oldu.

Anadolu Isuzu Ticari Fonksiyonlar Grup Direktörü Hakan Kefoğlu konuyla ilgili açıklamasında şunları söyledi: “Anadolu Isuzu olarak, 2021 yılında sektörde yaşanan genel düşüş trendine karşın ihracatımızı artırdık. Çayırova’daki akıllı fabrika özelliklerine sahip modern üretim tesislerimizde terzi usulü imalat modeli ile ürettiğimiz araçları bugün 45 ülkeye ihraç ediyoruz. Dünya kentlerinin en güncel taleplerine uygun olarak geliştirip ürettiğimiz çevreci ve modern araçlar, Avrupa Birliği başta olmak üzere dünyanın birçok bölgesinde büyük ilgi ve beğeni topluyor. Uludağ Otomotiv Endüstrisi İhracatçıları Birliği’nin verdiği ‘Büyük Hedeflerin Üstün Başarısı’ ödülünün sahibi olmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Anadolu Isuzu olarak bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da mevcut pazarlarımızdaki varlığımızı güçlendirirken yeni pazarlara açılmaya, Türkiye’nin ihracatına ve ekonomik gelişimine katkıda bulunmaya devam edeceğiz.”

Anadolu Isuzu, bu yılın Nisan ayında da Otomotiv Sanayii Derneği (OSD) tarafından düzenlenen OSD Başarı Ödülleri kapsamında “2021 yılında ihracatını değer bazında en fazla artıran OSD üyesi” ödülünün sahibi olmuştu.

Anadolu Isuzu’ya “Büyük Hedeflerin Üstün Başarısı” Ödülü

Etiketler:
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
MAİL BÜLTENİ ABONELİĞİ
Güvenlik Resmi
Mail adresinizi kaydederek en güncel haberlere kolayca ulaşabilirsiniz
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2023 Kargo Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (+90-212) 217 49 59 (Pbx) Faks : (+90-212) 211 62 77