• BIST 9079.97
  • Altın 2310.031
  • Dolar 32.3414
  • Euro 35.0801
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 17 °C

Ares Logistics 100 Adet Tırsan Tenteli Perdeli Multi Ride’ı Filosuna Ekledi

Ares Logistics 100 Adet Tırsan Tenteli Perdeli Multi Ride’ı Filosuna Ekledi
Tırsan; Türkiye- İspanya, Portekiz- Kuzey Afrika ve Fransa’ya lojistik hizmeti sunan, sektörün öncü lojistik firmalarından Ares Logistics’e 100 adet Tırsan Tenteli Perdeli Multi Ride teslim etti.

Ar-Ge yetkinliği ve üretim gücü ile taşımacılığın her sektöründeki müşterilerinin ihtiyaçlarını tam karşılayan Tırsan, Adapazarı fabrikasında teslimatlarına devam ediyor. Tırsan’ın gerçekleştirdiği teslimat törenine; Tırsan Treyler Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Nuhoğlu, Ares Logistics Yönetim Kurulu Başkanı İdris Hanoğlu, Ares Logistics Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Engin Kırcı ve Tırsan Treyler Satış Yöneticisi Özgür Ayçiçek katılım gösterdi.

Teslimat töreninde açıklamada bulunan Tırsan Treyler Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Nuhoğlu, “Müşteri memnuniyeti, bu işe başladığımız ilk günden bu yana her zaman önceliğimiz oldu. 46 yıldır, ödüllü Tırsan Ar-Ge merkezimizdeki yetkin ekiplerimiz ve müşterilerimiz ile birlikte sektörün ihtiyaçlarını belirliyor, en son teknoloji ürünleri geliştiriyor ve sektöre yön veriyoruz. Bugün de burada sektörün öncü firmalarından biri olan Ares Logistics’e araç teslimatı gerçekleştirmekten dolayı gururluyuz. Ares Logistics ile iş ortaklığımızın uzun yıllar devam edeceğine inanıyorum” açıklamalarında bulundu.

Tırsan Araçları İle Avrupa Taşımalarımızın Güvenliği Garanti Altında

Ares Logistics 100 Adet Tırsan Tenteli Perdeli Multi Ride’ı Filosuna Ekledi

Ares Logistics Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Engin Kırcı gerçekleştirilen teslimat töreninde yaptığı konuşmada; ”Firmamız için en önemli önceliğimiz, taşımacılıkta güvenlik ve zamanlama. Kullandığımız ekipmanların donanımı ve farklı taşıma modlarında kullanıma uygun olması da bizim için çok önemli. Bunun içinde filomuzu Tırsan’ın araçları ile güçlendirerek, Avrupa’ya yapmış olduğumuz taşımacılık hizmetlerini güvenlik açısından garanti altına almış oluyoruz. Son yapmış olduğumuz yatırımımız ile birlikte filomuzu daha da güçlendirerek, Tırsan araç sayımızı 320’e yükselttik” dedi.

Kırcı sözlerine şöyle devam etti; “Ares Logistics olarak farklı sektörlerden birçok markaya ağırlıklı olarak multimodal taşımacılık ve entegre lojistik hizmetleri sunuyoruz. Taşımalarımızın önemli bir kısmı Türkiye- İspanya, Portekiz- Kuzey Afrika ve Fransa ülkeleri arasında, bu yüzden standartlarınızın da buna uygun olması gerekiyor. Bu noktada tek tercihimiz Tırsan markası oluyor. Filomuza son kattığımız Tırsan’ın verimlilik odaklı Multi Ride araçlarının çift süspansiyon sistemi ile ayarlanabilir beşinci teker yüksekliğine sahip olması, operasyonel işlerimizi oldukça hızlandırıyor bu da bizim için büyük avantaj. Bu sayede müşterilerimize kaliteli, hızlı ve güvenli lojistik hizmeti sağlarken, Avrupa’daki rekabet gücümüzü de artırıyoruz. Bunun yanı sıra Tırsan araçları, uzun yollarda bize hem yakıt tasarrufu sağlıyor hem de sağlamlığıyla bize güven veriyor.. Bundan dolayı, yeni yatırımlarımızda da tek tercihimiz her zaman olduğu gibi yine Tırsan araçları olacaktır” ifadelerini kullandı.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
MAİL BÜLTENİ ABONELİĞİ
Güvenlik Resmi
Mail adresinizi kaydederek en güncel haberlere kolayca ulaşabilirsiniz
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2023 Kargo Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (+90-212) 217 49 59 (Pbx) Faks : (+90-212) 211 62 77