• BIST 8728.76
  • Altın 2241.165
  • Dolar 32.3322
  • Euro 35.1608
  • İstanbul 9 °C
  • Ankara 3 °C

Arkas Lojistik 55 Adetlik Ford Trucks Çekici ile Filosunu Genişletti

Arkas Lojistik 55 Adetlik Ford Trucks Çekici ile Filosunu Genişletti
Ford Otosan’ın ağır ticari markası Ford Trucks ve büyüme hedefleri doğrultusunda filo yatırımlarına devam eden Arkas Lojistik, iş birliklerini büyüterek sürdürüyor.

İki şirket, 4 milyon 750 bin Avro değerinde 55 adet ‘2019 Uluslararası Yılın Kamyonu (ITOY)’ ödüllü F-MAX’in teslimatının tamamlanması üzerine Ford Otosan Sancaktepe Ar-Ge Merkezi’nde bir araya geldiler. Ford Otosan tarafından Arkas Lojistik’e plaket takdim edilirken, şirket yöneticileri Ford Otosan’ın Ar-Ge fonksiyonları ve tesislerini inceledi. Ödüllü F-MAX‘in 5 yıl süren geliştirme süreciyle ilgili bilgiler verildi.

Lojistik sektörünün önde gelen köklü şirketlerinden Arkas Lojistik, filosunu güçlendirmek ve verimliliğini artırmak amacıyla 4 milyon 750 bin Euro değerinde 55 adet ‘2019 Uluslararası Yılın Kamyonu (ITOY)’ ödüllü F-MAX yatırımı yapmıştı. Teslimatın tamamlanmasının ardından Arkas Lojistik ve Ford Trucks yöneticileri 27 Aralık Cuma günü Ford Otosan Sancaktepe Ar-Ge Merkezi’nde biraraya geldi. 

Ziyarete Arkas Lojistik CEO’su Onur Göçmez, Arkas Lojistik Genel Müdürü Serhat Kurtuluş’un yanı sıra Ford Trucks Genel Müdür Yardımcısı Serhan Turfan, Ford Trucks Türkiye Direktörü Burak Hoşgören ve Ford Trucks Türkiye Satış Müdürü Murat Bakış katıldılar. 

Ford Trucks tarafından Arkas Lojistik’e plaket takdim edilirken, Arkas Lojistik yöneticileri Ford Otosan’ın 1960 yılından bu yana devam eden Ar-Ge fonksiyonları ve tesislerini yakından inceleyerek ITOY ödüllü F-MAX‘in 5 yıl süren geliştirme süreciyle ilgili önemli bilgiler aldı. 

Göçmez: “F-MAX, bize operasyonlarımızda önemli bir verimlilik ve maliyet tasarrufu sağlıyor”

Tamamen Türk mühendislerinin geliştirdiği ve Türkiye’de üretilen Ford Trucks araçları filosuna kattıkları için mutlu olduklarını belirten Arkas Lojistik CEO’su Onur Göçmez, şunlar kaydetti: “Geçtiğimiz aylarda filomuzu büyütmek ve verimliliğini artırmak üzere 55 adet ITOY ödüllü F-MAX’in siparişi için Ford Trucks’la geniş çaplı bir iş birliği gerçekleştirdik. Siparişlerimizin bir kısmını teslim almış, operasyonlarımızda kullanmaya başlamıştık, şimdi de teslimatın hepsi tamamlandı. Bugün de bu vesileyle gerek performans ve yakıt tüketimi gerekse teknolojik donanımları ve sahip olma maliyeti bakımından çok memnun olduğumuz F-MAX’in geliştirme süreçleri hakkında bilgi sahibi olduk. F-MAX, lojistik operasyonlarımızda bize önemli bir verimlilik ve maliyet tasarrufu sağlıyor, gücümüze güç katıyor. Özmal kara filomuz, uzman iş ortaklarımız ve çalışanlarımız ile lojistiğin arkasındaki güç olmaya ve büyük taşıma projelerinde yer almaya ve ekonomimize değer üretmeye devam ediyoruz.” 

Hoşgören: “Ford Trucks’a ve F-MAX’e duydukları güven için teşekkür ederiz”

Ford Trucks Türkiye Direktörü Burak Hoşgören ise, “Lojistik sektörünün köklü firmalarından Arkas Lojistik’le iş birliği yapmaktan ve uluslararası ödüllü F-MAX’i tercih etmelerinden dolayı oldukça mutluyuz. Arkas Lojistik’le halihazırda uzun yıllara dayanan bir iş birliğimiz var. Şimdi, F-MAX ile bu iş birliğinde yeni bir sayfa daha açıldı. F-MAX’in Arkas Lojistik’e önümüzdeki dönem büyük avantajlar sağlayacağına inanıyoruz. Bize ve markamıza duydukları güven için çok teşekkür ederiz. Yeni F-MAX’lerin hayırlı uğurlu olmasını ve iş birliğimizin uzun soluklu olmasını diliyorum” diye konuştu.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
MAİL BÜLTENİ ABONELİĞİ
Güvenlik Resmi
Mail adresinizi kaydederek en güncel haberlere kolayca ulaşabilirsiniz
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2023 Kargo Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (+90-212) 217 49 59 (Pbx) Faks : (+90-212) 211 62 77