• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 20 °C

ARS-PET Uluslararası Nakliyat’ın Tercihi Tırsan Oldu

ARS-PET Uluslararası Nakliyat’ın Tercihi Tırsan Oldu
Tırsan, ARS-PET Uluslararası Nakliyat’a 20 adet tren yüklemeli Tırsan Perdeli Mega semi-treyler teslim etti.

Tırsan Adapazarı Fabrikasında gerçekleştirilen törene Tırsan Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Nuhoğlu,  ARS-PET Uluslararası Nakliyat Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Savaşan, Yönetim Kurulu Üyeleri Aslan Savaşan, Cem Savaşan ve DAF-TIRSAN Satış Müdürü Ertuğrul Erkoç katıldı.

Tırsan Treyler Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Nuhoğlu basın toplantısında yaptığı konuşmada, “Bugün burada filosunun tamamı Tırsan araçlardan oluşan bir firmaya teslimat yapıyoruz ve ARS-PET firmasına yakın zamanda teslim ettiğimiz 120 treylerimiz, bu bizim için çok önemli. Bu da şunu gösteriyor ki müşteri ile iyi ilişki hem sürdürülebilirliği sağlıyor hem de memnuniyeti de garanti altına alıyor” açıklamasında bulundu.

Nuhoğlu, “Tırsan olarak yeni ürünler, yeni bakış açıları, müşteri ihtiyaçları ve taşıma modlarına göre rekabetçi olmak için müşteri ile sürekli yan yana olarak farkımızı ortaya koyacağız. Böylece müşterimiz kazanacak, ihracatçı kazanacak, ülke kazanacak ve doğal olarak da Tırsan da bu konudaki başarısını sürdürecektir” dedi.

ARS-PET Uluslararası Nakliyat Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Savaşan ise, “Öncelikle şunu belirtmek isterim ki Tırsan marka treylerlerden çok memnunuz. Tırsan Adapazarı Fabrikasına ilk olarak 1995 senesinde gelmiştik, şuan görüyorum ki uçak moduna geçmişler. İşçilik çok güzel, hataya yer yok. Ben arabadan çok iyi anlarım, yapılan işçilik ve kaynak çok güzel. Örneğin 1995 senesinde ilk aldığımız Tırsan treylerlerin hiç birisinde şasesi çatlaması olmadı ve hiç kaynak yaptırma ihtiyacı duymadık” açıklamasında bulundu.

ARS-PET Uluslararası Nakliyat Yönetim Üyesi Aslan Savaşan yaptığı açıklamada, “Firma olarak 50 yıldır nakliye sektörünün içerisindeyiz, 330 tane treylerimiz var, bu dönemde de 120 alımımız oldu. Biz başka bir markanın treylerini hiç kullanmadık,  Tırsan’dan başka marka da bilmeyiz. Tırsan, nakliye sektörünün her daim neye ihtiyaç duyduğunun bilincinde olan bir firma, gerek kullandığı materyaller gerekse ürettiği araçlar olsun her konunda dört dörtlük” dedi.

Aslan Savaşan, “Taşımacılık sektöründe de firma olarak İzmir’de 1 numarayız, sefer sayısı olarak Türkiye’de 6. sıradayız. Bizler taşımacılığı çok iyi bildiğimiz ve yaptığımız için bu sektörde her zaman var olacağız. Taşımacılık hiçbir zaman bitmeyecektir. Ekonomi seçimden sonra düzeleceğine inanıyoruz, bizler istihdam sağlayan insanlar olarak buna devam etmeliyiz” dedi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
MAİL BÜLTENİ ABONELİĞİ
Güvenlik Resmi
Mail adresinizi kaydederek en güncel haberlere kolayca ulaşabilirsiniz
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2023 Kargo Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (+90-212) 217 49 59 (Pbx) Faks : (+90-212) 211 62 77