• BIST 9079.97
  • Altın 2322.804
  • Dolar 32.3596
  • Euro 34.9247
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 13 °C

ARÜSDER Bölge Ziyaretlerinin Üçüncüsünü İstanbul’da Gerçekleştirdi

ARÜSDER Bölge Ziyaretlerinin Üçüncüsünü İstanbul’da Gerçekleştirdi
Yeni dönem çalışmalarına ara vermeden devam eden Araç ve Araç Üstü ekipman ve İş Makinaları Üreticileri Birliği Derneği (ARÜSDER) başlattığı bölge ziyaretlerinin üçüncüsünü İstanbul’da gerçekleştirdi.

Tedarikçi-imalatçı buluşması kapsamında hem sektörel dayanışmayı hem de üye sayısını artırmayı amaçlayan geziler son derece faydalı bir çalışma olarak dikkat çekiyor. Nitekim her gezide katılımcı sayısının artması ve tedarikçi taleplerinin artması bunun en güzel örneğini oluşturuyor.

Toplantı SAPİ Grubun Türkiye ortağı SAPİ Yüzey Teknolojileri ev sahipliğinde son derece sıcak bir havada ve son derece verimli bir biçimde gerçekleştirildi.

SAPİ Yüzey Teknolojileri Genel Müdürü Çiğdem Arslan açılış konuşmasında;

“Uzun yıllara dayanan deneyim ve yetkin kadrolarla hali hazırda ikisi ülkemizde olmak üzere muhtelif ülkelerde 4 fabrika, 6 şirket ve 100 kadar bayisi ile faaliyette olan SAPİ markasını Türkiye’de temsil etmekten mutluluk duyuyoruz. Hatta belli ürün gruplarını buradan Almanya’ya ihraç ediyor olmaktan gurur duyuyoruz. Yurt içinde olduğu kadar yurt dışı satışlarda da hayli iyi bir çizgi yakaladık. Bizim için müşteri kavramı yoktur. Bizler iş yaptığımız firmaların ortağı sıfatıyla bakıyoruz. Onun için de; ön görüşme aşamasındaki fizibilite, raporlama ve devamında hangi ürünün ihtiyacı karşılayacağı ve montaj sonrası takip ile istenilen sonuçların elde edilip edilmediğinin, gereken revizyonların yapılarak amaca ulaşılana kadar destek çabalarımızla son derece güzel bir trendde gidiyoruz.

Almanya ve Macaristan fabrikalarımıza ilaveten ülkemizde Kocaeli ve Ankara’daki fabrikalarımızla ihtiyaca cevap veriyoruz. Sadece yurt içi değil Avrupa başta olmak üzere Rusya ABD ve Ortadoğu’ya hizmet vererek her geçen gün daha da büyüyoruz. Temel felsefemiz her zaman iş yaptığımız insanların yakında olmak. Kullanılan boya veya malzeme istediğiniz kadar kaliteli olsun, yeterli bilgi ve hak ettiğince bir yüzey işlem olmazsa sonuç istediğiniz gibi olamaz. Bu noktada bizim yetkin bir ekiple çalışmamız gerçekten sonuçlar açısından çok önemli. Ticari ve insani her anlamda sürdürülebilirlik ancak iyi niyet, güven ve ortak çabalarla olacaktır.

arusder-02.jpg

ARÜSDER gibi geçmişi uzun zamana dayanan ve ülkemiz adına çok önemli olan bir sektörü bizlerle birlikte görmekten son derece mutluyuz. İnanıyoruz ki; bugün burada uzun soluklu bir iş birliğinin temeli atılıyor. Çok değerli ortağım Marcel Fertl’in bugün burada olması duyduğu inancımızın bir ifadesidir.”

Firma tanıtımı sonrası, katılımcıların soruları ve görüşleri ile devam eden toplantıda ARÜSDER Yönetim Kurulu Başkanı Musa Ertunç bir konuşma yapmıştır.

“Öncelikle Sayın Çiğdem Arslan’a nazik davetleri, sayın Marcel Fertl’in pandemi döneminde Almanya’dan bizimle beraber olmak için buraya gelmesine, tüm Sapi ekibinin hem ev sahipli hem de teknik konulardaki çabalarına şükranlarımı sunuyorum. Derneğimizin yönetim grubunun ve bize inanarak görev teslim eden, bölge ziyaretlerimizde yoğun bir ilgi ve katılım gösteren ARÜSDER ailesine sonsuz teşekkür ediyorum.

Bu organizasyonlar bizim için çok önemli. Top yekun bir kalkınma hamlesi başlattık. Üye sayımızı artırıyoruz. Resmi kurumlarda ve bakanlık düzeyinde ziyaretlerimizi yaparak sektörümüzün kronikleşmiş dertlerine çare arıyoruz. Güçleniyor, daha sıkı ir bütün haline geliyoruz. Çünkü inanıyoruz. Devletimize, milletimize, sanayicimize, elemanlarımıza ve ülkemize inanıyoruz. Birlikten güç doğacağına inanıyoruz. Bunun için çalışmak gerek, çalışıyoruz. Bunun için yatırım yapmak gerek, yapıyoruz, yapacağız. Sektörümüzü hak ettiği yerlere elbirliği ile getireceğiz. Nitekim Konya, İzmir ve şimdi de İstanbul toplantımız bu açıdan önemli.

Geçtiğimiz haftalarda kronik dediğimiz sıkıntılarımız için önemli gelişmeler kaydettik. Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcımız Sayın Hasan Büyükdede’yi makamında ziyaret ederek konularımızı aktardık. TSE Başkanımızı Sayın Adem Şahin ile görüşerek himayelerinde çözüm odaklı çalışmalar başlattık.

Sadece bu kadar değil, önümüzdeki sene projeksiyonumuzda hemen hemen hazır . 2022 bizim için çok hareketli ve verimli bir yıl olacak. Kısmet olursa üç güzide derneğin TAİD-TREDER-ve ARÜSDER olarak 10.Şubat 2022’de çok önemli bir zirve gerçekleştireceğiz.  Mart ayında Antalya’da yapılacak KOMATEK Fuarının destek noktalarındanız. Çok başarılı bir fuar olacağına inanıyoruz.

Eylül ayı için ise Türkiye’de ilki yapılacak olan çok değerli bir fuar için hazırlıklara başladık.

Yapılacak çok işimiz var ve biz de yapmaya kararlıyız. SAPİ guruba bu güzel organizasyon için tekrar teşekkür ediyorum.”

arusder-manset.jpg

Etiketler:
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
MAİL BÜLTENİ ABONELİĞİ
Güvenlik Resmi
Mail adresinizi kaydederek en güncel haberlere kolayca ulaşabilirsiniz
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2023 Kargo Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (+90-212) 217 49 59 (Pbx) Faks : (+90-212) 211 62 77