• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 19 °C

Atako Taşımacılık Filosunu Renault Trucks İle Güçlendirdi

Atako Taşımacılık Filosunu Renault Trucks İle Güçlendirdi
Atako Taşımacılık ve Denizcilik AŞ., teslimatını İmam Kayalı Oğulları Otomotiv AŞ.’nin gerçekleştirdiği 10 adet Renault Trucks Premium 460.19 T 4x2 Optidriver çekici ile filosundaki araç sayısını 64’e yükseltti.

Atako Taşımacılık ve Denizcilik AŞ., teslimatını İmam Kayalı Oğulları Otomotiv AŞ.’nin gerçekleştirdiği 10 adet Renault Trucks Premium 460.19 T 4x2 Optidriver çekici ile filosundaki araç sayısını 64’e yükseltti.


Teslimatta Renault Trucks Türkiye adına Güney Doğu Bölge Satış Müdürü Abdullah İsmet Direk, İmam Kayalı Oğulları adına Mersin Satış Şefi Sinan Karaman, Atako Taşımacılık adına ise Filo Müdürü Bora Şahin hazır bulundular.

Bora Şahin yaptığı konuşmada, “Öncelikle firmamızın doğaya olan hassasiyetine uygun olan daha düşük emisyon ve partikül salınımı yapan Renault Trucks  E-5 EEV  araçlarının alımını yapmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Yenilemesi yapılan Renault Trucks araçlarımızın, 14 yılı aşkın zamanda bir milyon km’ye varan motor dayanıklılığı firmamızın Renault Trucks markasını tercih etmesinin en önemli nedenlerinden biridir. Yapmış olduğumuz çalışma neticesinde Renault Trucks 460 EEV otomatik şanzımanlı çekicinin sağladığı yakıt ekonomisinin diğer markalara kıyasla daha üstün ve bölgemizdeki servis ağının gelişmiş olması, Renault Trucks ile işbirliğimizin devamında ana neden olmuştur. Ayrıca servislerinin sunduğu 7/24 hizmetten de oldukça memnunuz. Geçmişte olduğu gibi yolumuza Renault Trucks ile devam edeceğiz” dedi.

Abdullah İsmet Direk ise, Atako ile yapılan ortak çalışmanın neticesinde, Renault Trucks araçlarının rakipleriyle yapılan yol testlerinde yakıtta avantaj sağladığını ispat ettiklerini belirterek, “ E-5 EEV 460 otomatik şanzımanlı çekicimiz, düşük işletim maliyeti ve çevreye olan uyumu nedeniyle hem iş ortaklarımız hem de çevre için vazgeçilmezdir. Atako Taşımacılık AŞ.’nin, 50 yılı aşan deneyimleriyle bir kez daha bizimle çalışmaya devam edeceklerini taahhüt etmeleri bizi oldukça gururlandırıyor” diye konuştu.


3 Mart 2014

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
MAİL BÜLTENİ ABONELİĞİ
Güvenlik Resmi
Mail adresinizi kaydederek en güncel haberlere kolayca ulaşabilirsiniz
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2024 Kargo Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (+90-212) 217 49 59 (Pbx) Faks : (+90-212) 211 62 77