• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 18 °C

Best Uluslararası Nakliyat 30 Adet Krone Profi Liner Yarı Römork Yatırımı Yaptı

Best Uluslararası Nakliyat 30 Adet Krone Profi Liner Yarı Römork Yatırımı Yaptı
Sektörün önde gelen nakliyat firmalarından Best Uluslararası Nakliyat, filosuna kattığı 30 adet Profi Liner 2 yarı römorku, Doğuş Otomotiv ve Krone’nin üst düzey yöneticilerinin de katıldığı tören ile Tire’deki Krone Doğuş Treyler fabrikasında

Sektörün önde gelen nakliyat firmalarından Best Uluslararası Nakliyat, filosuna kattığı 30 adet Profi Liner 2 yarı römorku, Doğuş Otomotiv ve Krone’nin üst düzey yöneticilerinin de katıldığı tören ile Tire’deki Krone Doğuş Treyler fabrikasından teslim aldı.


Doğuş Otomotiv Scania Krone Meiller Genel Müdürü Tolga Senyücel ve Krone Yönetim Kurulu Başkanı Bernard Krone, 30 adet Krone Profi Liner 2’yi Best Uluslararası Nakliyat firma sahibi Ahmet Yayman’a ve Best Nakliyat Genel Müdür Yardımcısı Ahmet Akalın’a, Krone’nin İzmir Tire’deki fabrikasında teslim etti.

1992 yılında tamamı Türk sermayesi ile kurulan Best Nakliyat firması halen İngiltere ve Türkiye arasında parsiyel ve komple taşıma hizmeti veriyor. Best Nakliyat’ın sahibi Ahmet Yayman, Krone markasını seçmelerindeki en büyük etkenin ‘güven’ olduğuna vurgu yapıyor. Yayman, taşıdıkları yükün güven içinde alıcıya ulaştırılmasının kendilerine büyük sorumluluk yüklediğini belirterek “Misyonumuz her türlü ticari mal ve eşyayı çalıştığımız hatta en hızlı ve ekonomik şartlarda alıcılarına ulaştırmaktır. Bunu sağlamak için filomuzda treyler sektöründe Avrupa’nın öncü markalarının başında gelen ve Doğuş Grubu ile İzmir Tire’de yatırım yaparak Türkiye’ye büyük katkı sağlayacağına inandığımız Krone markasını tercih etmiş bulunuyoruz. Yeni alımla birlikte filomuzda 35 adet Krone araç parkına ulaştık. Teknik özellikleri, kullanım kolaylığını düşünerek, satış sonrası hizmeti ve desteğine duyduğumuz güven nedeniyle tercihimizi Doğuş Otomotiv ve Krone’den yana kullandık. Yaptığımız bu yeni yatırımla müşterilerimize daha iyi hizmet verebileceğimize ve rekabet gücümüzü daha da arttıracağımıza inanıyoruz. Alım yapmadan önce İzmir’in Tire ilçesinde yeni kurulan Krone fabrikasını gezdik, inceledik ve çok beğendik” dedi.

30 ton ve üzeri yüklerle yapılan tüm güvenlik testlerinden başarı ile geçen Krone, Profi Liner modelinde kayar çatı ve hidrolik çatı kaldırma gibi sistemler ile kullanıcılarına kolaylık sağlayan üstün özellikler sunuyor. Üst yapısı farklı çeker tipleriyle uyumlu bir şekilde kullanılabilmesi için ‘yükseklik ayarlı’ olarak üretilen Profi Liner 2, tüm taşıma tipleri için uygun olarak değerlendirilmektedir. Ayrıca tüm Krone tenteli modellerinde olduğu gibi standart olarak sunulan ve kaza anında 16 ton ve üzeri darbelere dayanıklı çelik ön duvarı ve KTL katoforez kaplama sayesinde kullanıcısına sunmuş olduğu 10 yıllık paslanmazlık garantisi ile sektörde bir adım öne çıkıyor.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
MAİL BÜLTENİ ABONELİĞİ
Güvenlik Resmi
Mail adresinizi kaydederek en güncel haberlere kolayca ulaşabilirsiniz
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2024 Kargo Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (+90-212) 217 49 59 (Pbx) Faks : (+90-212) 211 62 77