• BIST 9987.45
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 17 °C

Bomag Marubeni Dağıtım ve Servis ile Türkiye’de

Bomag Marubeni Dağıtım ve Servis ile Türkiye’de
Yol inşaatı sektörünün global markası Bomag ile Marubeni Dağıtım ve Servis A.Ş. önemli bir işbirliğine imza attı. Bomag, artık Türkiye pazarında Marubeni Dağıtım ve Servis güvencesi ile hizmet verecek.

Japonya merkezli Marubeni Corporation iştiraki olan Marubeni Dağıtım ve Servis A.Ş., Türkiye’de temsil ettiği dünyaca ünlü markalara, Ocak 2024 itibarıyla Bomag’ı da ekledi. Dünyanın dört bir yanından edinilen 60 yılı aşkın yol ve asfalt makinaları tecrübesiyle Bomag, Türkiye pazarındaki konumunu Marubeni Dağıtım ve Servis’in etkin satış ve satış sonrası hizmetleriyle birleştirerek her alanda liderliğe odaklanıyor. Günümüzde Fransız Fayat Grubu’nun bir parçası olarak yol ekipmanlarını Avrupa, Çin, Hindistan ve ABD’deki kendi üretim tesislerinde üreten Bomag, toprak ve asfalt silindirleri, yama silindirleri, finişerler, frezeler, çöp kompaktörleri, toprak stabilizerleri ve hafif sıkıştırma ekipmanları ile geniş bir ürün gamı sunuyor.

“Bu Yolda Beraberiz” sloganıyla faaliyetlerine başlayan iki şirket arasındaki iş birliğinin detaylarının açıklandığı basın toplantısında, Marubeni Dağıtım ve Servis Genel Müdürü Eşref Zeka, Bomag CEO’su Ralf Junker ve Marubeni Dağıtım ve Servis İş ve Maden Makinalarından Sorumlu COO’su Burçak Birand, merak edilenlere dair detayları açıkladılar.

Zeka: “Standartları daha da yukarıya çekerek, sektörde faaliyet gösteren herkese ilham olmayı amaçlıyoruz”

Dünyanın önde gelen markaları ile oluşturdukları iş modeliyle, sürdürülebilir bir gelecek için, yüksek teknolojik ürünler ve kaliteli hizmet sunarak müşterilerine katma değerli çözüm sunmak için çalışmalarını sürdürdüklerini belirten Marubeni Dağıtım ve Servis Genel Müdürü Eşref Zeka; “İş makinaları sektöründe 40 yılı aşan tecrübemiz ve sektörde öncü iş modelimizle, Bomag’a katkı sağlamak için birlikte hareket etme kararı aldık. Bomag markası, şirketimizin vizyonu ve değerleri ile birebir örtüşüyor. Biz sadece makina satmıyoruz; çözüm sunuyoruz, müşterilerimizin işine ne kattığımıza bakıyoruz. Bomag gibi bir marka ile çalıştığınız zaman, bu misyonu gerçekleştirmek daha da kolay oluyor. Önümüzdeki dönemde yol makinaları sektöründe, standartları daha da yukarıya çekerek, sektörde faaliyet gösteren herkese ilham olmayı amaçlıyoruz” dedi.

Bomag Marubeni Dağıtım ve Servis ile Türkiye’de

Junker: “Türkiye pazarında birlikte büyüyeceğiz”

Bomag markasıyla ilgili detaylı bilgiler aktaran ve Türkiye’ye özel açıklamalarda bulunan Bomag CEO’su Ralf Junker; “Marubeni Dağıtım ve Servis’in, Bomag markasının potansiyelini ortaya çıkarabileceğine inandığımızdan, güçlerimizi birleştirme kararı aldık. Temsilcisi olduğu her markaya katma değer sağlayan Marubeni Dağıtım ve Servis ile gelecek beklentilerimiz birebir örtüşüyor. Güçlü dağıtım kanallarına ve satış sonrası hizmetlere sahip olması, Marubeni Dağıtım ve Servis’i tercih etmemizde etkin oldu. Türkiye’nin karayolu taşımacılığındaki sürdürülebilir gelişim potansiyeline ek olarak, büyük projelerin devam etmesiyle, Türkiye pazarında birlikte büyüyeceğiz” dedi.

Birand: “Yeni nesil teknolojili Bomag ürünleri, müşterilerimizin işletme giderleri azaltırken karlılıklarını artıracak”

Marubeni Dağıtım ve Servis olarak; Bomag’ı, faaliyet gösterdiği tüm alanlarda müşteri memnuniyetine odaklanarak liderliğe taşımak gibi önemli bir görev üstlendiklerini belirten Marubeni Dağıtım ve Servis İş ve Maden Makinalarından Sorumlu COO’su Burçak Birand; “Tüm markalarımızı, bulundukları konumundan çok daha üst düzeye taşıyabilme kabiliyetimizi Bomag ile de gerçekleştirmek amacındayız. Edindiğimiz deneyim ve sinerji ile, mevcut müşterilerimizi daha fazla Bomag ile tanıştıracağız ve ayrıca Bomag’ı tanıyanlara da üstün satış sonrası hizmet avantajlarımızı sunarak, markayı bir üst seviyeye taşıyacağız. En çevreci regülasyonlar kapsamında, makina ve ekipmanların yeni nesil teknolojileri sayesinde daha ekonomik Bomag ürünleri, müşterilerimizin işletme giderleri azaltırken karlılıklarını artıracak. Hem operatörlerin hem saha çalışanlarının hem de iş verenlerin çok daha rahat ve kazançlı faaliyetler sürdürebilmesini önceliklendiriyoruz. Temsil ettiğimiz diğer markalarımızda olduğu gibi, Bomag’da da uzman satış kadromuz, kullanılacak makina modelinin seçiminde danışmanlık yaparak müşterilerimizin verimliliğine katkıda bulunacaklar. Ayrıca Türkiye’nin dört bir yanına dağılmış yaygın servis ağımız ile, makinalarımızın sorunsuz bir şekilde çalışmasını sağlama prensibimizi, Bomag için de sürdüreceğiz” dedi.

Bomag’ın öne çıkan özellikleri

Bomag Marubeni Dağıtım ve Servis ile Türkiye’de

1957’den günümüze milyonlarca kilometrelik yolun yapılmasının ardındaki kahramanlardan biri olan Bomag, dünyanın farklı ülkelerinde yer alan, farklı üretim tekniklerini tek bir çatı altında buluşturabilen, kendi üretim tesislerinde yol ekipmanlarını üretiyor. Rakiplerinden farklı olarak Bomag; şasi ve kabin dahil, çelik ile ilgili, kaynaklı ya da talaşlı fark etmeksizin, tüm üretimlerini kendi gerçekleştiriyor. Bomag’ın üretim yaptığı Almanya Fabrikası, dünyada en büyük serme sıkıştırma ekipmanlarını üreten fabrika olup, 2.000’e yakın çalışanı bulunuyor.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
MAİL BÜLTENİ ABONELİĞİ
Güvenlik Resmi
Mail adresinizi kaydederek en güncel haberlere kolayca ulaşabilirsiniz
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2023 Kargo Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (+90-212) 217 49 59 (Pbx) Faks : (+90-212) 211 62 77