• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 11 °C

Borusan Lojistik Rüzgar Enerjisi Kongresi’ne Katıldı

Borusan Lojistik Rüzgar Enerjisi Kongresi’ne Katıldı
Borusan Lojistik, İstanbul’da düzenlenen Kıtalararası Rüzgar Enerjisi Kongresi’ne (IWPC 2015) katıldı.

Borusan Lojistik, 31 Mart - 02 Nisan 2015 tarihleri arasında Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı’nın himayesinde, Avrupa Rüzgar Enerjisi Birliği (EWEA) ve Küresel Rüzgar Enerji Konseyi (GWEC) ile Türkiye Rüzgar Enerjisi Birliği tarafından ortaklaşa düzenlenen Kıtalararası Rüzgar Enerjisi Kongresi’ne katıldı. İstanbul WOW Convention Center’da düzenlenen kongrede farklı ülkelerden enerji bakanlarının ve rüzgar enerjisi sektörünün uluslararası temsilcilerinin katıldığı 3 günlük etkinlikte rüzgar enerjisiyle ilgili politikalar ve sorunlar tartışıldı, görüş alışverişi yapıldı.

Borusan Lojistik bir stant açarak rüzgar enerjisi lojistiğindeki anahtar teslim çözümlerini tanıttı. Katılımcıların ilgisini çeken Borusan Lojistik standında çözümlerle birlikte, daha önce başarıyla gerçekleştirilen önemli ve büyük projelerle ilgili bilgiler de video wall ekranlarda sunuldu.

Borusan Lojistik Genel Müdürü Kaan Gürgenç yaptığı konuşmada,“Enerji sektörü ve rüzgar enerjisi ülkemiz için stratejik öneme sahiptir. Biz Borusan Lojistik olarak bu sektöre gerçek anlamda değer ve fark yaratan hizmetler sunuyoruz. Şirketimizin farklı alanlarda ki yetkinlik ve deneyimini, güçlü altyapımız ve hizmet ağımızla birleştirerek, rüzgar enerjisi santrali lojistik hizmetlerimizi müşterimize anahtar teslim bir çözüm paketi olarak sunuyoruz” dedi.

RES sektöründe Borusan Lojistik’le çalışan firmaların hizmet ve çözümlerdeki farkı bizzat yaşayarak göreceklerini ve çok memnun kalacaklarını dile getiren Gürgenç, Borusan Lojistik’in müşterilerine fark yaratan hizmetler sunmaya ve onların memnuniyetini sürekli artırmaya devam edeceğini sözlerine ekledi.

Etiketler:
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
MAİL BÜLTENİ ABONELİĞİ
Güvenlik Resmi
Mail adresinizi kaydederek en güncel haberlere kolayca ulaşabilirsiniz
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2023 Kargo Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (+90-212) 217 49 59 (Pbx) Faks : (+90-212) 211 62 77