• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 19 °C

Borusan Lojistik Ulusal Kalite Büyük Ödülü’nü Kazandı

Borusan Lojistik Ulusal Kalite Büyük Ödülü’nü Kazandı
Geçen yıl Ulusal Kalite Başarı Ödülü’nün sahibi olan Borusan Lojistik, EFQM Mükemmellik Modeli şemsiyesi altında çalışmalarını sürdürerek Ulusal Kalite Büyük Ödülü’nü kazandı.

Geçen yıl Ulusal Kalite Başarı Ödülü’nün sahibi olan Borusan Lojistik, EFQM Mükemmellik Modeli şemsiyesi altında çalışmalarını sürdürerek Ulusal Kalite Büyük Ödülü’nü kazandı.

18. Ulusal Kalite Kongresi’nin son günü olan 18 Kasım 2009 Çarşamba günü Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı’nda düzenlenen Ulusal Kalite Ödülleri Töreni’nde Ulusal Kalite Büyük Ödülü’nü Borusan Lojistik adına Genel Müdür Kaan Gürgenç aldı.


Mükemmelliğin sonu gelmeyen bir yolculuk olduğuna inandıklarını belirten Gürgenç, şu açıklamalarda bulundu: “Ülkemize hep daha iyiyi vermek, ilkelerimiz ve başarılarımızla her gün biraz daha güçlenmek ve mükemmellik iddiamızı geleceğe taşımak için yarın ve sonrasında da maksimum gayreti göstereceğiz. Geçen yıl Büyük Ölçekli Kuruluşlar kategorisinde Başarılı ödülü aldığımızda, mükemmellik yolculuğunu bizim için tamamlanmadığını, bunun sonu olmayan bir çaba olduğunu belirtmiştik. Çalışmalarımızı hız kesmeden sürdürdük ve bu kez de Büyük Ödülü aldık. Bu başarıda, ülkemizde bugüne kadar hayata geçirilmiş en güçlü yönetim uygulamalarının örneklerini oluşturan Borusan Grubu’nun bir üyesi olmamızın önemli patı var. Ülkemize karşı mükemmel olma sorumluluğumuz var. Hep daha iyiyi arayarak mükemmellik yolculuğumuzu önümüzdeki dönemde de sürdüreceğiz. Büyük ödüle bizi layık gören Kalder’e, bu süreç boyunca her zaman yanımızda hissettiğimiz tüm müşterilerimize, tedarikçilerimize, çalışanlarımıza ve Borusan dostlarına teşekkür ediyorum.”


Dünyanın en önemli 50 düşünürü arasında yer alan Dr. Robert Kaplan ve Dr. David Norton tarafından geliştirilmiş “Stratejik Odaklı Organizasyon Modeli” değerlendirmesinden başarıyla geçen Borusan Lojistik, dünyada bu ödülü alan ilk lojistik firması oldu.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
MAİL BÜLTENİ ABONELİĞİ
Güvenlik Resmi
Mail adresinizi kaydederek en güncel haberlere kolayca ulaşabilirsiniz
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2024 Kargo Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (+90-212) 217 49 59 (Pbx) Faks : (+90-212) 211 62 77