• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 19 °C

Bozankaya Grup’tan Konya’ya 60 Adet TCV Karat CNG Otobüs

Bozankaya Grup’tan Konya’ya 60 Adet TCV Karat CNG Otobüs
Konya Büyükşehir Belediyesi, toplu taşımacılık hizmetlerini geliştirme çalışmaları çerçevesinde Bozankaya Grup’tan 60 adet TCV Karat CNG otobüsü teslim aldı.

Konya Büyükşehir Belediyesi, toplu taşımacılık hizmetlerini geliştirme çalışmaları çerçevesinde Bozankaya Grup’tan 60 adet TCV Karat CNG otobüsü teslim aldı.


Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, teslimat töreninde yaptığı açıklamada, “Konya ilimiz, Türkiye’nin yüz ölçümü olarak en büyük, nüfus bakımından ise 7’nci büyük şehridir. Günde ortalama otobüs ile 20 bin tramvay dahil 320 bin kişinin toplu taşıma kullandığı ilimizde, toplu taşıma konusundaki yenilikler büyük önem arz etmektedir. Tercihlerimizi her zaman çevre dostu çözümlerden yana kullanıyoruz. Konya’da ulaşım sistemlerinin, vatandaşlarımızın ekonomik, hızlı, konforlu ve güvenli bir şekilde ulaşımına öncelik verilerek planlanması amacıyla yapılan çalışmalar kapsamında, TCV CNG otobüslerini tercih ettik. Yeni araçlarımızın tüm Konya halkına hayırlı olmasını temenni ederiz” dedi.

TCV Genel Koordinatörü O. İlker Yılmaz ise, “Özellikle CNG Karat ile yerel yönetimlerin hem verimlilik, hem de tasarruf beklentilerini en iyi şekilde karşılıyoruz. Otobüslerimiz, en son teknoloji ve güvenlik sistemleriyle donatılmış olup, gerek sürücü gerekse yolcularımız için konforlu bir seyahat sunmakta

Bozankaya Grup Ankara Tesisleri’nde üretilen, TCV Karat CNG otobüsler, düşük yakıt maliyetiyle dikkat çekiyor. Ayrıca Bozankaya Grup, Konya Büyükşehir Belediyesi’ne, TCV Karat CNG otobüslerinin dolumu için ihale kapsamında 100 araçlık bir doğalgaz dolum istasyonu da teslim ediyor.


20 Şubat 2014

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
MAİL BÜLTENİ ABONELİĞİ
Güvenlik Resmi
Mail adresinizi kaydederek en güncel haberlere kolayca ulaşabilirsiniz
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2024 Kargo Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (+90-212) 217 49 59 (Pbx) Faks : (+90-212) 211 62 77