• BIST 9461.31
  • Altın 2492.122
  • Dolar 32.5992
  • Euro 34.8003
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 18 °C

Bütçelere Lojistik Maliyetleri Eklemeden Önce; logitrans İçin Son Çağrı

Bütçelere Lojistik Maliyetleri Eklemeden Önce; logitrans İçin Son Çağrı
10. Uluslararası logitrans Transport Lojistik Fuarı, 16 Kasım Çarşamba günü açılacak. 26 ülkeden 180 katılımcıyı ağırlayan lojistiğin dev etkinliğine 50’yi aşkın ülkeden ziyaretçi gelmesi bekleniyor.

Taşımacılıktan intralojistiğe, telematikten ticari araçlara kadar tedarik zinciri ağının tüm halkalarını kapsayan logitrans Fuarı boyunca İstanbul sektörün dünya çapındaki en önemli isimlerini ağırlıyor. Almanya ve Avusturya ülke pavilyonlarının yanısıra Afganistan’dan Polonya’ya yayılan bir coğrafyadan gelen katılımcılar ürünlerin pazara en iyi şekilde sunulması için önerdikleri ürün ve hizmetlerini tanıtacaklar.

Fuar, 16 Kasım saat 13:00’da başlayacak. Almanya Federal Ulaştırma ve Dijital Altyapı Bakanı Müsteşarı Rainer Bomba’nın ‘Hoş geldiniz’ notunun ardından ‘Uluslararası Tedarik Zincirinde Türkiye’nin Rolü’ başlıklı panel programı ile açılacak. Alman Lojistik Konfederasyonu BVL International Başkanı Prof. Dr. Thomas Wimmer’in yöneteceği panelde  Uluslararası Nakliyeciler Derneği’nin (UND) ve TOBB Ulaştırma ve Lojistik Meclisi’nin Başkanı Çetin Nuhoğlu, UTİKAD Başkanlığının yanısıra DEİK Lojistik İş Konseyi ve FIATA Avrupa’nın da Başkanlığını yürüten Turgut Erkeskin, Avusturya Ticari Konsolosu Mag. Georg Karabaczek, Alman-Türk Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreteri ve Yönetim Kurulu Üyesi Jan Nöther konuşmacı olarak yer alacak.

Lojistiğin tüm yönleri ile ele alındığı logitrans Fuarı kapsamında; Alman eksperler tarafından ‘Endüstri 4.0’ ve çabuk bozulabilen ürünlerin lojistiğini ele alan ‘Perilog’ konferansları düzenleniyor. Bunların yanısıra hava kargo sektöründeki ‘Elektronik Konşimento’, İGEME tarafından düzenlenen ihracata yönelik eğitimler, İzmir Aliağa Bölgesi’ndeki lojistik yatırım fırsatları ile güçlü bir panel programının yanısıra merakla beklenen Yeni Havalimanı ile ilgili sunumun da büyük ilgi çekmesi bekleniyor. Lojistiğin oskarları olarak nitelenen ‘ATLAS Lojistik Ödülleri’ de 17 Kasım Perşembe günü logitrans fuarı sırasında sahiplerini bulacak.

“Lojistik sektörünün uluslararası tüm aktörleri logitrans Fuarı’nda buluşmak üzere zaten aylar öncesinden sözleştiler. Sanayi tarafına bakarsak, lojistik harcamalar, firmaların bütçelerinde toplam giderlerin yüzde 12’sine varan oranlara çıkıyor. Ayrıca lojistiği doğru planlanmamış hiçbir ürünün yerel ya da uluslararası pazarda yer bulması mümkün değil. Bu nedenle logitrans Fuarı sanayicinin mutlaka ziyaret etmesi gereken bir etkinlik” diyen Fuarlar Müdürü Altınay Bekar, “Eğer bir firmanın Lojistik, İhracat ve Satın Alma müdürleri dünyanın dört bir yanından kalkıp lojistik hizmetlerini tanıtmak için İstanbul’a geldiği ve en iyi alternatifleri sunduğu logitrans Fuarı’nı ziyaret etmiyorsa ya etkinliği duymamış, ya da işini hakkıyla yapmıyor demektir. Aylardır süren bir ziyaretçi çalışması yürütüldü ancak halen duymamış olanlar için son bir çağrı yapıyor ve bu fırsatı kaçırmayın diyorum,” şeklinde konuştu.

10. Uluslararası logitrans Transport Lojistik Fuarı, 16-18 Kasım 2016 tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi 9 ve 10. Salonlarda düzenlenecek. 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
MAİL BÜLTENİ ABONELİĞİ
Güvenlik Resmi
Mail adresinizi kaydederek en güncel haberlere kolayca ulaşabilirsiniz
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2023 Kargo Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (+90-212) 217 49 59 (Pbx) Faks : (+90-212) 211 62 77