• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • İstanbul 25 °C
  • Ankara 19 °C

Çavdaroğlu Volvo İle İşbirliğinde İlk Adımı Attı

Çavdaroğlu Volvo İle İşbirliğinde İlk Adımı Attı
Araç yatırımında tercihini Volvo’dan yana kullanan Çavdaroğlu Uluslararası Nakliyat, 30 araçlık filosuna 1 adet yeni 6X2 Volvo FH 540 katarak ilk Volvo marka aracını filoya ekledi.

Araç yatırımında tercihini Volvo’dan yana kullanan Çavdaroğlu Uluslararası Nakliyat, 30 araçlık filosuna 1 adet yeni 6X2 Volvo FH 540 katarak ilk Volvo marka aracını filoya ekledi.


Çavdaroğlu Uluslararası Nakliyat, lojistik sektöründeki faaliyetlerine 1994 yılında İlyas ve Osman Çavdaroğlu’nun Bulgaristan’da araç parkı kurmasıyla adım attı. 2003 yılından bu yana nakliyat hizmeti gerçekleştiren Çavdaroğlu, ilk kez Volvo çekici tercihinde bulunuyor. Bulgaristan ve İskandinav hattında Bulgaristan’dan Danimarka’ya 8 farklı ülkeye nakliyat gerçekleştiren Çavdaroğlu, hizmet kalitesi ve sektördeki gücünü verimlilikle sürdürmek için filosunu 6X2 Volvo FH ile güçlendirdi.

Yeni Volvo FH çekici teslimat töreninde konuşan Çavdaroğlu Uluslararası Nakliyat sahibi Osman Çavdaroğlu, “Sektörde 20’inci yılımıza yaklaşıyoruz. Birikimlerimizi, gücümüzü ve güvenimizi arttırarak sürdürmek için, uzun ömürlü ve yakıtta önemli tasarruf sağlayan Volvo’yu ilk kez tercih ediyoruz. Bu adımın, uzun süreli bir ortaklığın başlangıcı olmasını temenni ediyorum” dedi.

Volvo Kamyon adına teslimat törenine katılan Tolga Cem Yakaç ise, “Çavdaroğlu’na öncelikle, sektörde 20 yıla yaklaşan tecrübesini, Volvo Kamyon’un global tecrübesi ve güveniyle pekiştirdiği için teşekkürlerimizi sunuyorum. Çavdaroğlu’nun ilk kez Volvo Kamyon’u tercih etmesinde, Çavdaroğlu’nun da belirttiği gibi çekicilerimizin, yakıtta önemli ölçüde tasarruf sağlaması ve araçlarımızın uzun ömürlü olması ciddi etken oldu. Volvo Kamyon ile Çavdaroğlu işbirliğinde satış sonrası hizmet, servis ağı genişliği ve yüksek servis kalitesi ile katkılarımızı sürdüreceğiz. İlk defa birlikte çalışmaya başladığımız Çavdaroğlu ile iş ortaklığımızın uzun vadeli olmasını temenni ediyoruz” diye konuştu.


13 Aralık 2013

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
MAİL BÜLTENİ ABONELİĞİ
Güvenlik Resmi
Mail adresinizi kaydederek en güncel haberlere kolayca ulaşabilirsiniz
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2024 Kargo Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (+90-212) 217 49 59 (Pbx) Faks : (+90-212) 211 62 77