• BIST 8728.32
  • Altın 2240.582
  • Dolar 32.336
  • Euro 35.1296
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 6 °C

Ceran Nakliyat Filosu 20 Yıldır Tırsan’la Güçlü

Ceran Nakliyat Filosu 20 Yıldır Tırsan’la Güçlü
Tırsan, iş ortağı Ceran Nakliyat’a yaptığı 40 adet Multi Ride teslimatı ile firmanın filosunu 140 adede yükseltti.

Tırsan’ın, Ege’nin önde gelen lojistik firmalarından Ceran Nakliyat’ın İzmir’de bulunan genel merkez binasında gerçekleşen teslimat törenine; Ceran Nakliyat Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Ceran ve Tırsan Treyler Satış Koordinatörü Ertuğrul Erkoç katılım gösterdi.

Tırsan, 20 Yılı Aşkındır Güvenilir İş Partnerimiz

Teslimat töreninde açıklamalarda bulunan Ceran Nakliyat Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Ceran; “1980’li senelerde Ege bölgesinde kurulan firmamızın ilk önceliği her zaman müşteri ihtiyaçlarını eksiksiz karşılamaktır. Bu doğrultuda 20 yılı aşkın süredir güvenilir iş partnerimiz Tırsan olmuştur. Tırsan’ın; başarısından, kalitesinden ve en önemlisi yıllardır sürdürdüğü sektör liderliğinden gurur duyuyoruz. 2021 yılında Avrupa’da almış olduğu inovasyon şampiyonluğu da, Tırsan’ın sektörümüz ve ülkemiz adına en gurur verici başarılarındandır. Ayrıca Tırsan, gerek ileri teknoloji ile donatılmış ürünleri, gerekse sahip olduğu yurt içi ve yurt dışındaki geniş servis ağında vermiş olduğu çözüm odaklı hizmetleri ile de her zaman yanımızda oldu” dedi.

Ceran Nakliyat’ın faaliyetleri hakkında da bilgi veren Ömer Ceran;“ Ceran Nakliyat olarak, Türkiye'den Avrupa ve Balkan ülkelerine, (Almanya, Hollanda, Belçika, Yunanistan, Romanya ve Bulgaristan) tekstil, sanayi ürünleri, makine ürünleri, ham madde ve kimyevi madde taşımacılığı hizmeti vermekteyiz. Filomuza yeni katmış olduğumuz Tenteli Perdeli Multi Ride treylerleri, üzerlerinde bulunan çift seviyeli süspansiyon sistemi sayesinde filomuzdaki farklı lastik ve beşinci teker yüksekliklerine sahip çekicilerle kullanabiliyoruz. Ayrıca, araç tam yük güvenliği ve esnek bağlama avantajı sunan güçlü şasi yapısı ile operasyonlarımızı kolay, hızlı ve güvenilir şekilde yapmamızı destekliyor. Şasinin pas yürümezlik özelliğine sahip olması da filo maliyetlerimizi aşağı çekmekte, bu da bizim için çok önemli bir faktör. Tırsan ile uzun yıllardır devam ettirdiğimiz güçlü iş birliğini ileriki dönemlerde de artırarak devam edeceğimize inanıyoruz” açıklamalarında bulundu.

Müşterilerimize Operasyonlarında, Esneklik ve Verimlilik Sağlıyoruz

Tırsan Treyler Satış Koordinatörü Ertuğrul Erkoç da teslimat töreninde bir konuşma yaparak, “Uzun yıllardır Ceran Nakliyat ile çalışmaktan çok memnunuz, ürünlerimizle ve vermiş olduğumuz hizmetlerimizle iş ortağımızın her durumda ve koşulda yanındayız. Bugün Ceran Nakliyat’a teslimatını gerçekleştirmiş olduğumuz Tırsan Perdeli Multi Ride araçları, 1.000 – 1.070 mm arasındaki 5. teker yüksekliğine sahip farklı çekicilerde de kullanılabilmektedir. Bu sayede müşterimiz, operasyonlarında esneklik ve verimlilik sağlayabilecektir. Araçta bulunan tren yükleme opsiyonuyla da taşımalarında yüksek verimlilik elde ederken, gümrük mevzuatına tam uyumlu üst yapısı ile uluslararası taşımalarını da kolayca gerçekleştirebilecektir. Müşterimiz, aracın şasi ve çelik aksamlarının kataforez (KTL) kaplamalı olması sayesinde filosundaki Tırsan araçlarını 10 yıl pas yürümezlik garantisi altına almaktadır. Öte yandan araçta bulunan dingil kaldırma sistemi ile müşterimiz, lastik maliyetinden de tasarruf edecektir. Ceran Nakliyat ile sürdürdüğümüz başarılı iş birliğimizi daha uzun yıllar devam ettireceğimize inancımız tam” dedi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
MAİL BÜLTENİ ABONELİĞİ
Güvenlik Resmi
Mail adresinizi kaydederek en güncel haberlere kolayca ulaşabilirsiniz
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2023 Kargo Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (+90-212) 217 49 59 (Pbx) Faks : (+90-212) 211 62 77