• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • İstanbul 25 °C
  • Ankara 24 °C

Dacia’nın Yeni Ticari Oyuncuları Dokker ve Dokker Van Satışa Sunuluyor

Dacia’nın Yeni Ticari Oyuncuları Dokker ve Dokker Van Satışa Sunuluyor
Dacia, iki yeni ticari araç modeliyle ürün gamını genişletiyor. Dacia, Dokker Combi ve Dokker Van ile hem esnafların hem de ticaretle uğraşanların gözdesi haline gelmeyi hedefliyor.

Dacia, iki yeni ticari araç modeliyle ürün gamını genişletiyor.  Dacia, Dokker Combi ve Dokker Van ile hem esnafların hem de ticaretle uğraşanların gözdesi haline gelmeyi hedefliyor.


Dacia Dokker ve Dacia Dokker Van’ın hatları, orantıları ve cömert boyutları (uzunluk: 4.36m / genişlik: 1.75m / yükseklik: 1.81m) sayesinde son derece geniş bir iç mekana sahip.  Asimetrik arka kapı iç mekana kolay erişimi mümkün kılıyor. Bu iki yeni modelin dış hacimleri, iddialı formları ve gösterişten uzak hatları Dacia markasının kalitesine ve sağlamlığına vurgu yapıyor. Aracın iç mekanında modern ve son derece işlevsel bir ön panel yer alıyor. Kabinin yansıttığı modern, yüksek teknoloji hissi, Dacia Lodgy’den alınan göstergelerin yeniden tasarlanması ve Media Nav multimedya sisteminin dahil edilmesiyle güçlendiriliyor.

Dacia Dokker beş kişiyi rahatlıkla taşıyor; yolcuların bagajları için de 800 litrelik kapasitesi ve maksimum 1.16 m’lik yük uzunluğuyla büyük bagaj imkanı sunuyor.

Dacia Dokker, hem hacimli yükleri taşıyacak hem de ailelerine konforlu bir seyahat imkanı tanıyacak olan karma bir otomobil arayışı içindeki müşterileri hedef alıyor. Arka koltuğun modüler özelliği sayesinde ek 3m3’lük taşıma kapasitesi sunuyor; bu da Dokker’ı profesyonel kullanım için de ideal hale getiriyor. Dokker yük bölümüne veya arka koltuklara erişimi son derece kolaylaştıran camlı bir ya da iki sürgülü yan kapı ile satışa sunuluyor.

Dacia Dokker Van da oldukça yüksek bir taşıma kapasitesi sunuyor. Dacia Dokker Van’ın maksimum taşıma kapasitesi 750 kg. Aracın geniş sürgülü yan kapısı ise yüklemeyi ve boşaltmayı kolaylaştırıyor. Esnafların ve ticaretle uğraşanların ihtiyaçlarını en iyi şekilde karşılamak amacıyla Dokker Van’da bir dizi dönüşüm seçeneği ve geniş bir aksesuar çeşitliliği de yer alıyor.


Güvenilir ve verimli motorlar

Dacia Dokker ve Dokker Van, üç farklı motor seçeneği ile satışa sunuluyor: 1.6 mpi 85bg benzinli motor, 1.5 dCi 75bg (Dokker Van) ve 1.5 dCi 90bg(Dokker Combi) dizel motorlar. Dizel motorların her ikisi de 4.5 litre/100km* ve 118g/km* CO2 emisyonu sayesinde Dacia eco² imzasını taşıyor.

Dokker Van’ın bir çok parçası Renault’nun kendi Van’ları için belirlenen nitelikleri karşılamak üzere tasarlanmış ve en zorlu koşullarda kullanım için Renault hafif ticari araçları ile aynı zorlayıcı testlere tabi tutuluyor. Dacia Dokker 3 yıl/100,000km garanti ile sunuluyor.

Yolcuların azami düzeyde korunması için Dacia Dokker ve Dokker Van’da Renault mühendisleri tarafından onaylanmış güçlendirilmiş bir mimari yapı kullanılıyor. Dokker ve Dokker Van’ın yapısında çelik ile birlikte enerjiyi daha iyi emen ve yayan malzemeler kullanılıyor. Arka koltuklarda ISOFIX bağlantıları bulunuyor. Söz konusu bağlantılar sayesinde çocuk koltukları tamamen emniyetli bir şekilde seyahat edebiliyor.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
MAİL BÜLTENİ ABONELİĞİ
Güvenlik Resmi
Mail adresinizi kaydederek en güncel haberlere kolayca ulaşabilirsiniz
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2024 Kargo Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (+90-212) 217 49 59 (Pbx) Faks : (+90-212) 211 62 77