• BIST 9645.02
  • Altın 2430.366
  • Dolar 32.529
  • Euro 34.865
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 19 °C

Daf Trucks "İnovasyon" Temalı Uluslararası Bayi Toplantısı Düzenledi

Daf Trucks "İnovasyon" Temalı Uluslararası Bayi Toplantısı Düzenledi
DAF Trucks Turkey, DAF Türkiye bayi ve bayi adayları ile Hollanda'da düzenlenen Uluslararası Bayi Toplantısı'nda bir araya geldi.

PACCAR, 10 PPM Kalite Ödülü Kazananlarını Ödüllendirdi

PACCAR, çok titiz bir şekilde belirlenen “10 PPM” PACCAR kalite standardını karşılayan veya bu standartların çok üstünde performans gösteren tedarikçilerini her yıl ödüllendiriyor.  Bu, PACCAR'a gönderilen her bir milyon parçada 10 adet arızalı parçaya karşılık geliyor. Ödüllendirilmiş tedarikçilerin ayrıca dağıtım performansı, müşteri desteği ve ticari etki anlamında da önemli kriterleri yerine getirmeleri gerekiyor. PACCAR bu sene bu yüksek kalite performansına ulaşan toplamda 26 ülkenin yer aldığı 4 kıtadan 337 tedarikçiyi ödüllendirdi.

PACCAR Global Kalite Genel Müdür Yardımcısı Debra Poppas: “2018 yılında kamyonlarımız için rekor bir talep vardı. 10 PPM tedarikçimiz büyüyen pazarda PACCAR’a olağanüstü kalite sağlayarak PACCAR’ın müşterilerine sektördeki en kaliteli kamyonları teslim etmesine olanak vermiştir” dedi. Poppas şöyle devam etti: “Müşterilerimizin yüksek beklentilerini aşarken bizimle beraber çalışan tedarikçilerimizi özverilerinden dolayı takdir ediyoruz.”

PACCAR Kıdemli Genel Müdür Yardımcısı Darrin Siver ise “2018 yılı 10 PPM ödül kazananlarını başarılarından dolayı tebrik ediyoruz” dedi ve devam etti: “Mühendislik, üretim ve satış sonrası süreçlerimize olağanüstü destek sağlayan bu tedarikçiler PACCAR için önemli ortaklardır.”

Haberin Devamı 1 2  
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
MAİL BÜLTENİ ABONELİĞİ
Güvenlik Resmi
Mail adresinizi kaydederek en güncel haberlere kolayca ulaşabilirsiniz
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2023 Kargo Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (+90-212) 217 49 59 (Pbx) Faks : (+90-212) 211 62 77