• BIST 8878.9
  • Altın 2239.55
  • Dolar 32.3367
  • Euro 35.1126
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 12 °C

DAF Trucks Türkiye’nin En İyi Kamyon Sürücüsünü Arıyor

DAF Trucks Türkiye’nin En İyi Kamyon Sürücüsünü Arıyor
DAF, Türkiye’nin en iyi sürücüsünü arıyor. Kullandığı kamyon markası ne olursa olsun tüm sürücülere açık olan DAF Sürücü Mücadelesi’nde süreç bu haberle başlıyor.

Türkiye dahil 28 ülkede düzenlenecek olan En Iyi Kamyon Sürücüsü yarışmasında ‘2019 Uluslararası DAF Sürücü Şampiyonu’ Eylül ayında düzenlenecek olan uluslararası finalle belli olacak.

DAF Sürücü Mücadelesi üç aşamadan oluşuyor. İlk aşama sürücünün kendisini tanıtıp neden önemli bir rakip olduğunu açıkladığı kayıt süreci olarak açıklanırken. “drivers.daf.com” adresinden sürücüler kendileri kayıt olabiliyorlar veya işverenleri, meslektaşları hatta bayileri tarafından aday gösterilebilecekler.

İstanbul’da düzenlenecek ülke çapındaki Sürücü Mücadelesi’nde yarışmaya sadece en iyinin iyisi olan sürücülerin davet edileceği ifade ediliyor . Ulusal şampiyon daha sonra, 28-30 Eylül tarihlerinde Lüksemburg’da Goodyear kanıtlama sahasında gerçekleşecek olan Uluslararası Final’e katılarak, Türkiye temsil edecek.

Zink: “Kamyonları harika yapan onu kullanmayı bilen sürücülerdir”

Pazarlama ve Satış Direktörü aynı zamanda DAF Trucks Yönetim Kurulu Üyesi Richard Zink: “Yıllardır sürücülere destek olmak için çok çeşitli sürüş teknolojilerine sahip, üstün sürücü konforu sağlayan kamyonlar üretiyoruz. Ancak, bir aracın gerçek potansiyelini ortaya çıkaran sürücüdür. Bu yüzden, tüm sürücülere DAF kamyonları üzerinde araç becerilerini gösterebilmeleri için meydan okuyoruz. ”

İyi Sürücü Zanaatkar Olandır

DAF tarafından yapılan iyi sürücü tanımı ise şu şekilde ifade edilmiş: “İyi bir sürücü, bir kamyonun performansını maksimuma çıkarandır. Her bir damla yakıttan maksimum performans elde etmeyi bilir. Yoğun saatlerde yükün nasıl güvenli ve zamanında taşınacağını, bir aracı en iyi durumda nasıl tutacağını bilir. Aynı zamanda, iyi bir sürücü yasaları çok iyi anlar, taşıma güvenliğini mesele yapmaz, tüm hava koşullarına ve her tip kamyona kolayca adapte olur. Başka bir deyişle: mükemmel bir kamyon sürücüsü, gerçek bir zanaatkârdır.”

DAF Trucks Türkiye’nin En İyi Kamyon Sürücüsünü Arıyor

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
MAİL BÜLTENİ ABONELİĞİ
Güvenlik Resmi
Mail adresinizi kaydederek en güncel haberlere kolayca ulaşabilirsiniz
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2023 Kargo Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (+90-212) 217 49 59 (Pbx) Faks : (+90-212) 211 62 77