• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 16 °C

DAF’ın En İyi Servis Ekibi Ödülü'nün Sahipleri Belirlendi

DAF’ın En İyi Servis Ekibi Ödülü'nün Sahipleri Belirlendi
DAF'ın 2024 Avrupa Servis Ekibi Ödülü'nü, İtalyan Interservice S.p.A. şirketinden teknisyen Giacomo Paladino ve servis danışmanı Daniele Cagol kazandı.

Avrupa genelindeki DAF bayileri ve servis noktaları da dahil olmak üzere 18 farklı ülkeden gelen ekipler, iki günlük uluslararası finalde mesleki becerilerini sergiledi.

Hem teknisyenlerin hem de servis danışmanlarının, motorlar ve araçlarla ilgili çok çeşitli zorlu teorik alıştırmaları ve pratik görevleri tamamlamaları gerekti. Ekiplerin etkili bir şekilde çalışabilmesi için araçlarla ilgili teknik hususları kapsamlı ve derin bir şekilde anlaması ve bir ekip olarak birlikte hareket etmesi gerekti.

DAF Trucks Satış Sonrası Direktörü Twan Winters konuşmasında; "DAF, uzman atölye teknisyenlerinin ve servis danışmanlarının değerini vurgulamak için Yılın Servis Ekibi yarışmasını düzenliyor. DAF kamyonlar en yüksek verimlilik, güvenlik ve sürücü konforu için en modern teknolojileri bir araya getiren son teknoloji ürünü araçlardır. Bu gelişmiş kamyonların bakımını yapmak için kapsamlı ve derin bir teknik anlayışın gerekli olmasının yanı sıra servis danışmanları verilen hizmetle ilgili olarak müşterilerle etkili bir şekilde iletişim kurabilmelidir" dedi.

Servis danışmanı Daniele Cagol ve teknisyen Giacomo Paladino şaşkınlıkla ödüllerini aldılar. Giacomo ödülle ilgili şunları söyledi: "Diğer takımların son derece yüksek seviyesini gördükçe alçakgönüllülük bize daha çok yakışıyor. Elbette inanılmaz derecede gururluyuz ama aynı zamanda zorlu görevlerden de baştan sona keyif aldık. Herkes gibi kendimizi zorlamak durumunda kaldık. Bu sayede etkinlik son derece eğitici bir deneyim halini aldı."

Türkiye Servis Ekibi yarışmayı sektördeki gelişimi teşvik eden bir adım olarak gördüğünü belirtti. Katılım gösteren ekip, bu başarıların uluslararası düzeydeki standartları iyileştirme yolunda bir motivasyon kaynağı olduğunu söyledi.

Etiketler:
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
MAİL BÜLTENİ ABONELİĞİ
Güvenlik Resmi
Mail adresinizi kaydederek en güncel haberlere kolayca ulaşabilirsiniz
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2023 Kargo Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (+90-212) 217 49 59 (Pbx) Faks : (+90-212) 211 62 77