• BIST 9548.09
  • Altın 2494.418
  • Dolar 32.4867
  • Euro 34.537
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 22 °C

Dağıtım Hizmeti Sunan Filolar Allison Şanzıman Donanımlı Araçlar ile Yenileniyor

Dağıtım Hizmeti Sunan Filolar Allison Şanzıman Donanımlı Araçlar ile Yenileniyor
Pro Bros Providores, şehrin yoğun ve her geçen gün artan trafiğinde daha verimli çalışmak için filosunu Allison tam otomatik şanzıman donanımlı Hyundai Mighty hafif kamyonlar ile yeniliyor.

Sidney’in önde gelen meyve ve sebze toptancılarından biri olan Pro Bros Providores, 2020 yılının ortasında filosuna kattığı dört araç ile Avustralya'da Allison tam otomatik şanzıman donanımlı yeni Hyundai Mighty hafif kamyonları satın alan ilk filolardan biri olmuştu.  

Allison şanzıman donanımlı Hyundai kamyonlar, Pro Bros sürücüleri tarafından çok beğenildiğinden, şirketin genel müdürü Robert Robert, birkaç ay içinde dört tane daha tam otomatik şanzıman donanımlı Hyundai Mighty kamyon alımı planlıyor.

Robert, açıklamasında; “Hafif kamyon segmentinde Hyundai’nin Allison tam otomatik şanzıman donanımını sunması, bizler için satın alım kararında bu araçları diğer markaların önüne geçiren en önemli faktör oldu. Hyundai kamyonların yüksek manevra kabiliyeti, kullanımı kolay ve güvenilir oldukları biliniyor. Sürücülerimiz ise her gün trafikte daha az stres yaşadıklarından dolayı tam otomatik şanzımanlı araçları tercih ediyor” diyor.

Robert, Hyundai Mighty tam otomatik şanzımanlı araçlarının, kalabalık şehir içi yollarda kullanımı yorucu ve zor olan dört adet manuel şanzımanlı hafif kamyonunun yerini aldığını belirtiyor; “Allison şanzıman donanımlı araçlardan memnuniyetimiz nedeniyle 18 hafif kamyonun bulunduğu filomuzu bu araçlarla değiştirmeye karar verdik. Ayrıca referansımız, Sidney Üretim Pazarı’ndaki beş diğer hizmet sağlayıcısının daha tam otomatik şanzımanlı Hyundai hafif kamyon satın almasını sağladı.”

Hyundai Mighty kamyon, manuel ve otomatikleştirilmiş manuel şanzımanlara kıyasla daha iyi araç ivmelenmesi, yüksek verimlilik, daha sarsıntısız vites değiştirme kabiliyeti, daha kolay kullanım ve yüksek sürücü konforu sunan Allison 1000 xFE™ donanımı ile sunuluyor. İlk hareket anında üstün performans sunan ve debriyaj değiştirme gerekliliğini ortadan kaldıran patentli bir tork konvertörü kullanılıyor.

Dağıtım Hizmeti Sunan Filolar Allison Şanzıman Donanımlı Araçlar ile Yenileniyor

Allison 1000 xFE™, DynActive® Vites Değiştirme Kabiliyetli FuelSense® 2.0 donanımına sahip. Bu yenilikçi teknoloji çözümü, yüzde altıya kadar ölçülebilir yakıt tasarrufu sağlamak için eşsiz bir yazılım ve elektronik kontroller kullanıyor. FuelSense® 2.0, önceden belirlenmiş devirlerde vites değiştirmek yerine, görev döngüsü için ideal yakıt ekonomisi ile performans dengesini belirleyen bir öğrenme algoritması kullanarak aracın daha verimli çalışmasına yardımcı oluyor.

Pro Bros filosundaki Hyundai hafif kamyonlar, ürünleri şehrin farklı noktalarındaki restoranlara, kafelere ve yemek şirketlerine dağıtmak için şehir içi güzergahlarda günde 100 ila 200 km yol kat ediyor. Sabahın erken saatlerinde çalışmaya başlamaları, kamyonların genellikle sabah trafiğinin en yoğun saatlerinde yol aldığı anlamına geliyor ve Robert'a göre Allison şanzımanların önemi burada ortaya çıkıyor; “Sürücüler, tam otomatik şanzımanın yoğun dur-kalk gereken trafikte stresle baş etmeyi çok daha kolay hale getirdiğini, aynı zamanda dar otoparklarda ve yükleme rampalarında kullanımı kolaylaştırdığını belirtiyorlar. Ayrıca güvenlik de bizim için önemli bir faktör. Vites değiştirme zorunluluğu kalktığından sürüşe ve tehlikeli durumlara karşı konsantre olabildikleri için Allison tam otomatik şanzımanlar, sürücülerimiz için araç kullanımını çok daha güvenli hale getiriyor.”

Etiketler:
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
MAİL BÜLTENİ ABONELİĞİ
Güvenlik Resmi
Mail adresinizi kaydederek en güncel haberlere kolayca ulaşabilirsiniz
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2023 Kargo Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (+90-212) 217 49 59 (Pbx) Faks : (+90-212) 211 62 77