• BIST 8718.11
  • Altın 2246.536
  • Dolar 32.3335
  • Euro 35.1875
  • İstanbul 8 °C
  • Ankara 2 °C

Denko Lojistik Filosuna 15 Adet Tırsan Treyler

Denko Lojistik Filosuna 15 Adet Tırsan Treyler
Avrupa’ya taşımacılık yapan Denizli’nin merkezli Denko Lojistik, treyler yatırımında yine Tırsan‘ı seçti. Firma son yapmış olduğu yatırımıyla filosuna 15 adet Tırsan Tenteli Perdeli Maxima Plus T.SCS X+ treyler ekledi.

Denko Lojistik’in Denizli’de  bulunan  garajında gerçekleştirilen  teslimat  törenine;  Denko  Lojistik Yönetim  Kurulu Başkanı  Uğur  Erdoğan, Genel Müdürü  Oğuz  Erdoğan  ve  Tırsan Treyler Satış Temsilcisi Can Acar katılım gösterdi.

Tırsan, Avrupa Operasyonlarımızda Tüm İhtiyaçlarımızı Karşılıyor

Yapılan  teslimat  töreninde  açıklamalarda  bulunan Denko Lojistik Yönetim  Kurulu Başkanı Uğur Erdoğan, “Türkiye ve Almanya, Hollanda, Belçika, Avusturya başta olmak üzere Avrupa’nın tüm bölgelerine yaptığımız taşımacılık operasyonlarımız için  tüm gerekli ihtiyaçlarımızı,Tırsan ile karşılamaktayız. Tırsan araçları, dayanıklılık ve uzun ömürlülüklerinin yanı sıra en geniş opsiyon özelikleriyle, sağladığı operasyonel verimlilik ve maliyet avantajlarıyla da tek tercihimiz” açıklamasında bulundu.

Ağırlıklı olarak, Türkiye ve Avrupa’da parsiyel ve yük taşımacılığı yapıklarının altını çizen Erdoğan, “Firma olarak, filomuzdaki  her  bir  aracımızın bakımına oldukça büyük önem veriyoruz. Tırsan, bu bağlamda bizim  için vazgeçilmez  tek  iş ortağımızdır. Tırsan’ın yurt  içi  ve  yurt  dışında  bulunan servislerinde, ihtiyaç duyduğumuz her türlü hizmeti eksiksiz olarak karşılayabiliyoruz. Gerek uzman kadrosu, gerekse hızlı ve kaliteli hizmetleri firmamız için büyük  avantaj. İleriki yıllarda yapacağımız araç yatırımlarımızda, Denko Lojistik’in tercihi yine Tırsan olacaktır.” dedi.

Törende teslimatı yapılan Tırsan Tenteli Perdeli Maxima Plus T.SCS X+ treylerler hakkında bilgi veren Tırsan Treyler Satış Temsilcisi Can Acar, “44 yıldır sektörün lideri olarak, sektörün ihtiyaçlarına yön veriyor, çözümler geliştiriyor ve araçlarımızı üretiyoruz. Bugün teslimatını yapmış olduğumuz  Tırsan Tenteli Perdeli Maxima Plus ürünleri,  geniş opsiyon seçenekleri ile müşterilerimizin tüm taşımacılık ihtiyaçlarına tam  olarak  cevap  vermektedir. AyrıcaTırsan, Türkiye’nin en geniş servis ağına sahiptir. Bunun yanı sıra Avrupa ve Rusya’da da 590 yetkili servisi ile tamir, bakım ve yedek parça satış hizmeti vererek, hem yurt içi hem de yurt dışındaki iş ortaklarının her zaman yanındadır” ifadelerini kullandı.

Denko Lojistik Filosuna 15 Adet Tırsan Treyler

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
MAİL BÜLTENİ ABONELİĞİ
Güvenlik Resmi
Mail adresinizi kaydederek en güncel haberlere kolayca ulaşabilirsiniz
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2023 Kargo Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (+90-212) 217 49 59 (Pbx) Faks : (+90-212) 211 62 77