• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 18 °C

DHL Global Forwarding ‘Double Decker’ İle Konteynerlere Hacim Kazandıracak

DHL Global Forwarding ‘Double Decker’ İle Konteynerlere Hacim Kazandıracak
Deutsche Post DHL bünyesindeki hava ve deniz taşımacılığı uzmanı DHL Global Forwarding, deniz taşımacılığında kullanmak üzere Double Decker adlı yeni bir raf sistemi sunuyor.

Deutsche Post DHL bünyesindeki hava ve deniz taşımacılığı uzmanı DHL Global Forwarding, deniz taşımacılığında kullanmak üzere Double Decker adlı yeni bir raf sistemi sunuyor. Güvenliği artırırken konteyner başına kargo hacmi sağlayan sistem sayesinde karbon ayak izi maliyetleri de azaltılabilecek.


Standart 40 metrelik konteyner ile istiflemede zorluk yaşanırken, bu yeni ürün ile kargo hasarını minimuma indirmek, maliyet verimliliğini arttırmak ve yüzde 40 daha iyi ekipman kullanarak daha iyi sonuç almak mümkün. Bu yeni çözüm, DHL'in kendine ait konteynerlerinde ABD, Hong Kong ve Almanya arasındaki rotanın dışında Hong Kong ve Şangay’da da kullanılmaya başlandı.

Konu ile ilgili açıklama yapan DHL Global Forwarding Deniz Yolu Taşımacılığı Global Başkanı Andreas Boedeker, “Diğer istifleme sisteminde, kargo için iki konteyner gerekiyordu; ancak Double Decker sayesinde artık tek konteyner ile bu sağlanabiliyor. Bu ürün müşteriler için alternatif bir çözüm. Bu ürün konteyner optimizasyon projelerini çalıştırmak için şirketler açısından özellikle çekici geliyor” dedi.  

DHL Double Decker konteynerlerin raf sisteminin, ürünlerin istikrarı ve güvenliğini sağlamak için kabın yan duvarına lehimlendiğini açıklayan Boedeker, “ Çift katlı kargolar ebatlarına göre farklı yüksekliklerde monte edilebilir. Her yük maksimum 1 ton kadar taşır. Bu ürün gemi ile kargo gönderme ihtiyacı olan ve belirli bir bölgeden düzenli olarak birden çok tedarikçiden ürün paketlemesi gereken şirketler için ideal bir çözümdür” diyerek Double Decker’ın yararlarından bahsetti.

DHL Double Decker, yakın zamanda müşteriye özel gemiler ve diğer ticaret yollarında da kullanılacak.


  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
MAİL BÜLTENİ ABONELİĞİ
Güvenlik Resmi
Mail adresinizi kaydederek en güncel haberlere kolayca ulaşabilirsiniz
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2024 Kargo Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (+90-212) 217 49 59 (Pbx) Faks : (+90-212) 211 62 77