• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 28 °C

Dijital Dönüşüm Şampiyonu Lojistik Sektörü Şov Yapıyor

Dijital Dönüşüm Şampiyonu Lojistik Sektörü Şov Yapıyor
--Dijital dönüşüm salgın koşulları nedeniyle en az 7 yıl erkene taşındı
--Lojistikçiler dijital dönüşümde başı çekiyor
--Türkiye sabit internet hızında 103, mobil internet hızında 57. Sırada.

“Geçtiğimiz yıl, hayatı yaşanılır kılmak adına sağlık sektörü ile birlikte kitlelere en çok dokunan sektör lojistik oldu,” diyen Eko Fuarcılık Fuarlar Müdürü Altınay Bekar, “lojistik bunu dijital dönüşüm sayesinde gerçekleştirdi,” şeklinde konuştu. 10-12 Kasım 2021 tarihlerinde İstanbul’da gerçekleştirilecek olan Uluslararası logitrans Transport Lojistik Fuarı’na ilişkin bilgi veren Altınay Bekar, şunları söyledi:

“Araştırmalara göre geride kalan salgın ortamı dijital dönüşümü en az 7 yıl daha erkene taşımıştır. Lojistik hizmetlerin görülmesinde dijital olanakların kullanımı, internet hızının da artışıyla birlikte yaygınlık kazanmaktadır. Hizmet süreçlerinde araç ve yük takibi başta olmak üzere depoların yönetiminden işe dair geri bildirimlere, her türlü iletişim gereksinimleri ile hizmetin görülmesine ilişkin her alanda yazılım ve donanım kullanma alışkanlığı edinen lojistikçiler, geçmişte yaptıkları yatırımların yararını salgın koşullarında gördü. Bu sayede kitlelere yaşamsal önemdeki sağlık ve gıda ürünleri başta olmak üzere hayatın her alanında gereksinim duyulan malları en az temasla ulaştırdı.”

Türkiye’nin internet erişim hızının artmasıyla birlikte tüm Türkiye ile birlikte dünyanın pek çok yerinde aynı anda faaliyette bulunan lojistikçilerin harikalar yaratacağına inandıklarını belirten Altınay Bekar, “Teknolojiyi, özellikle de dijital teknolojiyi kullanan Türk lojistik endüstrisi, logitrans Fuarı’nı bekliyor. Bu alandaki tedarikçileri ile birlikte büyük bir şova hazırlanan sektörün başarısı görülmeye değer,” şeklinde konuştu.

Uluslararası logitrans Transport Lojistik Fuarı

“Uluslararası logitrans Transport Lojistik Fuarı”, EKO MMI Fuarcılık Ltd. Şti tarafından 10-12 Kasım 2021 tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi 9. ve 10. Salonlarda 14. kez düzenlenecektir. Avrupa ile Yakın Doğu arasında mükemmel bir köprü oluşturan logitrans; lojistik, telematik ve taşımacılığın tüm değer zincirindeki geniş ürün ve hizmet yelpazesini içermektedir.

Dijital Dönüşüm Şampiyonu Lojistik Sektörü Şov Yapıyor

Etiketler: , ,
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
MAİL BÜLTENİ ABONELİĞİ
Güvenlik Resmi
Mail adresinizi kaydederek en güncel haberlere kolayca ulaşabilirsiniz
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2023 Kargo Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (+90-212) 217 49 59 (Pbx) Faks : (+90-212) 211 62 77