• BIST 9079.97
  • Altın 2323.809
  • Dolar 32.3608
  • Euro 34.9399
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 12 °C

Doğuş Nakliyat Renault Trucks İle Büyüdü

Doğuş Nakliyat Renault Trucks İle Büyüdü
Doğuş Nakliyat, 50 araçlık siparişin ilk partisi olan 7 adet Renault Trucks T serisini düzenlenen tören ile teslim aldı. Yeni alımlar ile birlikte firma filosundaki toplam Renault Trucks sayısını 20’ye yükseltti.

Satışı Kocaeli Koçaslanlar Otomotiv tarafından gerçekleştirilen araçların teslimat törenine, Doğuş Nakliyat’tan Aziz Erdoğan ve Murat Erdoğan yer alırken, Renault Trucks Türkiye Bölge Müdürü Coşkun Saraç, Koçaslanlar Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Koçaslan ile Kocaeli Koçaslanlar Otomotiv Genel Müdürü Erdoğan Seymen katıldı.

Kaliteli satış sonrası hizmeti ve yakıt tasarrufuna duyulan güven nedeniyle Renault Trucks T serisi araçları filolarına kattıklarını belirten Murat Erdoğan sözlerini şöyle sürdürdü: “Renault Trucks markasının yarattığı güvenin yanı sıra Koçaslanlar Otomotiv'in hizmet anlayışı da tercihimizi etkiledi. İkinci el değeri yüksek Renault Trucks’tan oluşan 50 araçlık siparişimizin ilk kısmını teslim aldık. 50 araçlık siparişimizin teslimatı yıl içerisinde tamamlayarak gücümüze güç katacağız. Renault Trucks ile 2009’da başlayan ortaklığımızı uzun yıllar sürdürmek istiyoruz.”

Koçaslanlar Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Koçaslan ise yakıt tasarrufuyla öne çıkan, çevreci Renault Trucks’ların teslimatından dolayı duyduğu mutluluğu vurgulayarak, “Bu araçlar birer TIR’dan ibaret değil. Bu yürüyen fabrikalar otomotik vites, sürüş kalitesi, çevreci kimliği ile Doğuş Nakliyat’a önemli bir katma değer sağlayacaktır” dedi.

Renault Trucks Türkiye Bölge Müdürü Coşkun Saraç da, “Amacımız satış sonrası müşteri memnuniyetini her zaman birinci planda tutmak. Verdiğimiz satış ve satış sonrası hizmetlerinin bilinci ile Renault Trucks ve Volvo Trucks müşterilerine 7 farklı şehirde haftanın her günü 24 saat hizmet veriyoruz. Doğuş Nakliyat’ın bizlere olan güveniyse bizleri daha da sorumlu hale getiriyor. Bu güveni tüm müşterilerimizde olduğu gibi daha ileriye taşımak için var gücümüzle çalışıyoruz” diye konuştu. 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
MAİL BÜLTENİ ABONELİĞİ
Güvenlik Resmi
Mail adresinizi kaydederek en güncel haberlere kolayca ulaşabilirsiniz
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2023 Kargo Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (+90-212) 217 49 59 (Pbx) Faks : (+90-212) 211 62 77