• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 18 °C

DSV Air&Sea SBS Worldwide’ı Bünyesine Kattı

DSV Air&Sea SBS Worldwide’ı Bünyesine Kattı
DSV Air&Sea Holding A/S, havayolu hem de denizyolu taşımacılığında İngiltere ve ABD arasındaki ticarette önemli bir paya sahip olan SBS Worldwide ve ortak şirketlerinin tüm paylarını bünyesine kattı.

DSV Air&Sea Holding A/S, havayolu hem de denizyolu taşımacılığında İngiltere ve ABD arasındaki ticarette önemli bir paya sahip olan SBS Worldwide ve ortak şirketlerinin tüm paylarını bünyesine kattı.


DSV Air&Sea’nin SBS Worlwide’ı satın alması ile ilgili açıklamalarda bulunan DSV Air&Sea Holding CEO’su Jorgen Moller, satınalmanın DSV adına İngiltere ve Amerika arasındaki ticarette büyük bir sıçrama anlamına geldiğini söyledi.

SBS Worlwide’ın, hem havayolu hem de denizyolu taşımacılığında İngiltere ve ABD arasındaki ticaret ağında lider konumunda olduğunu belirten Moller konuşmasında şu açıklamalara yer verdi: “Birleştireceğimiz hacimsel işlerlerle birlikte hem Doğu hem de Batıya doğru oluşan ticaret ağında lider konumu üstleneceğiz. ABD ve İngiltere arasında hacimsel işlerin yanı sıra SBS aynı zamanda İngiltere / ABD veya Uzakdoğu menşeili veya varışlı önemli işleri de kontrolü altında tutuyor. 

SBS Worlwide şirketinin sahibi ve Genel Müdürü Steve Walker yeni kurumda da aktif olarak görevini üstlenecek ve İngiltere’deki DSV Air&Sea Yönetici kadrosunda da aktif yer alacak.

DSV Air&Sea, SBS’nin müşterilerine yeni fırsatlara yön verecek olan geniş ve tam hakimiyetle hizmet ağı sunacak. Diğer bir taraftan SBS ise sanayi çevremizle birlikte kendi saygın isimleriyle sağladıkları servis akışının yüksek standartlarına sahip olacaktır ve bu durum bizim bölgemize de avantajlar getirecektir. Umuyorum ki bünyemize katılan tüm çalışma arkadaşlarımıza hep birlikte iyi bir karşılama sağlayacağız ve iş alanımızda yeni yüksekliklere hep birlikte imza atacağız.”

20 Eylül 2013

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
MAİL BÜLTENİ ABONELİĞİ
Güvenlik Resmi
Mail adresinizi kaydederek en güncel haberlere kolayca ulaşabilirsiniz
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2024 Kargo Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (+90-212) 217 49 59 (Pbx) Faks : (+90-212) 211 62 77