• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 19 °C

Dubai Merkezli Allied Transport’un Tercihi Talson Oldu

Dubai Merkezli Allied Transport’un Tercihi Talson Oldu
Allied Transport filosunu 17 adet FNA sınıfı ATP sertifikalı Talson kutu aracı ve 33 adet Talson Hava Kargo Mega Semi-Treyler ile güçlendirdi.

Tırsan, 15 Mayıs Perşembe günü Samandıra Genel Müdürlüğünde gerçekleştirdiği basın toplantısı ile Allied Transport ‘a teslimatını yaptığı 17 adet FNA sınıfı ATP sertifikalı Talson kutu aracı ve 33 adet Talson Hava Kargo Mega Semi-Treylerin satışını duyurdu. Toplantıya, Tırsan Treyler AŞ. Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Nuhoğlu, Allied Transport Yönetim Kurulu Başkanı Ali Beyat ve Tırsan Yurtdışı Satış Müdürü Mehmet Önen katıldı.

Tırsan Treyler AŞ. Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Nuhoğlu toplantıda yaptığı açıklamada, “Bu yıl ilk defa yabancı bir müşterimiz için teslimat töreni yapıyoruz. 2014 yılı Tırsan’ın yurtdışı pazarlara her zamankinden daha fazla odaklandığı bir yıldır. Özellikle yurtdışı için yeni ürün geliştirmek ve yurtdışındaki müşterilerimizin ihtiyaçlarını karşılayacak ürünler sunmak en önemli hedeflerimizden biridir. Bu anlamda 2013 yılında Comvex fuarında FNA sınıfı ATP sertifikalı Talson kutu aracımızı müşterilerimize sunduk. Fabrikamızda Temmuz ayında Talson araçlarımızın üretim için yeni ve büyük bir yatırım daha yapacağız” dedi.

Allied Transport Yönetim Kurulu Başkanı Ali Beyat ise, “Firmamız, 40 yıldır Birleşik Arap Emirlikleri ile birlikte bütün körfez bölgesine kara nakliyeciliğinin her alanında lojistik hizmeti vermektedir. Teslim aldığımız Talson treylerleri ile dünyanın en iyi hava yollarından biri olan Emirates Hava Yollarının kargo taşımacılığını yapacağız. Talson araçlarına yapmış olduğumuz yatırımdan sonra hava kargo taşımacılığı sektöründe artık bizde büyük bir oyuncu olacağız” diye konuştu.

Beyat sözlerini şöyle sürdürdü: “ Tırsan ile işbirliğimiz çok önemli firmalar tarafından verilen tavsiyeler üzerine 1 yıl önce başladı. Görüştüğümüz diğer üretici firmalardan Tırsan’ı ayıran en önemli özellik markaya karşı duymuş olduğumuz güven ve zaman içerisinde iki taraf arasında oluşan memnuniyet verici işbirliği bağı oldu. Firma olarak müşteri ihtiyacını karşılamak için belirlediğimiz teknik tüm özellikleri Tırsan araçları bize fazlasıyla sağladı.”

Tırsan ile olan işbirliğini ileriki dönemlerde de devam ettirmek istediklerini vurgulayan Beyat, “Tırsan, çok geniş bir ürün gamına sahip ve diğer ürün gruplarındaki araçlarını da yapmış olduğumuz farklı taşımacılık alanlarında kullanmayı düşünüyoruz” açıklamasını yaptı.


20 Mayıs 2014

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
MAİL BÜLTENİ ABONELİĞİ
Güvenlik Resmi
Mail adresinizi kaydederek en güncel haberlere kolayca ulaşabilirsiniz
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2024 Kargo Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (+90-212) 217 49 59 (Pbx) Faks : (+90-212) 211 62 77