• BIST 9055.87
  • Altın 2292.207
  • Dolar 32.314
  • Euro 35.1085
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 22 °C

Dünya Otomotiv Konferansı’na Geri Sayım Başladı

Dünya Otomotiv Konferansı’na Geri Sayım Başladı
Dünya Otomotiv Konferansı 21-22 Eylül tarihlerinde online olarak gerçekleşecek.

Otomotiv profesyonellerini dijital ortamda bir araya getirecek olan zirveye geri sayım başladı. Katılımcılar sektör lideri firmalar ve alanında uzman konuşmacılar ile buluşmak için yerini ayırdı. 800’ün üzerinde otomotiv profesyonelinin katılması beklenen etkinliğe ilgi büyük. Katılımcıların yanı sıra etkinliğin 17 onaylı sponsoru 2 günlük program için hazırlıklara başladı.

Otomotiv sektörüne yön veren önemli isimlerin konuşmacı olarak katılacağı bu etkinlikte katılımcılar; görüntülü B2B görüşmeler yapabilecek, canlı demo oturumlarına görüntü ve sesleriyle katılabilecek, etkinlik öncesi özel toplantılar düzenleyebilecek, uzman konuşmacıların sunumlarını dinleyebilecek, konuşmacı yada sponsor olmaları durumlarında ise firmalarını en ön plana çıkarabilecekler.

Etkinlikte; pandemi süreci ve sonrası için ekonomik beklentiler, sektöre yön veren firmaların vizyonu, otomotiv sektörünün içinden geçtiği dönüşüm ve tedarik zinciri başta olmak üzere firma süreçlerinde beklenen dijitalleşme uygulamaları, elektrikli araçlar, yapay zeka, otomasyon gibi mega trendlerin geleceği, yeni trendler ve sektörün değişime adaptasyonu gibi önemli konular masaya yatırılacak.

21-22 Eylül tarihlerinde gerçekleşecek bu önemli organizasyonun sponsorları arasında; ABB, Universal Robots, Mercedes Benz Otomotiv, BI Technology, Equinix, OMRON, OMSAN Lojistik, Biggloyalty, Novimod Hızlı İmalat Teknolojileri, Arimars Teknoloji, Patika Robotics, Togi Teknoloji,  Spinn Consulting, Wagner Kablo, Kansai Altan, Teknorot, Bimser gibi sektörün önemli firmaları yer alıyor.

Etkinlik partnerleri arasında ise; Bilişim Sektörü İş Adamları ve Profesyonelleri Derneği (BİSİAD), Türkiye Satın Alma Profesyonelleri ve Yöneticileri Derneği (TUSAYDER), Takım Tezgahları Sanayici ve İş İnsanları Derneği (TIAD), British Chamber Of Commerce Turkey 1887 (BCCT), Tedarik Zinciri Yönetimi Derneği (TEDAR), PARA & BORSA, İstanbul Blockchain Women, Lojistikçilerin Sesi, KargoHaber ve ITU ARI Teknokent gibi önemli sivil toplum kuruluşları yer almaktadır.

Otomotiv sektörüne yön veren şirketlerin önemli isimlerinin katılımı ile son teknolojileri, profesyonel çözümleri ve son trendlerin paylaşılacağı Dünya Otomotiv Konferansı’na katılarak firmanızı tanıtabilir, otomotiv sektörü profesyonelleri ile iletişime geçebilir, konferansta konuşmacı olarak yer alabilir ve otomotiv sektöründeki en güncel gelişmeler hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz. Son tarih 10 Eylül’dür.

Detaylı bilgi ve iletişim için tıklayınız

Dünya Otomotiv Konferansı 21-22 Eylül 2021’de Online Olarak Yapılacak!

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
MAİL BÜLTENİ ABONELİĞİ
Güvenlik Resmi
Mail adresinizi kaydederek en güncel haberlere kolayca ulaşabilirsiniz
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2023 Kargo Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (+90-212) 217 49 59 (Pbx) Faks : (+90-212) 211 62 77