• BIST 8840.69
  • Altın 2238.96
  • Dolar 32.3379
  • Euro 35.0999
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 12 °C

Ebam Uluslararası Nakliyat’ın Tamamı Tırsan Olan Filosu 300 Treylere Ulaştı

Ebam Uluslararası Nakliyat’ın Tamamı Tırsan Olan Filosu 300 Treylere Ulaştı
Tırsan, uluslararası nakliyenin öncü firmalarından Ebam Uluslararası Nakliyat’a 40 adet Tırsan Tenteli Perdeli Multi Ride Treyler teslim etti.

Müşterilerinin ihtiyaçları doğrultusunda geliştirdiği en geniş ürün gamıyla sektöre yön veren ve lojistik firmalarının ilk tercihi olmaya devam eden Tırsan, Ebam Uluslararası Nakliyat firmasının İzmir’de bulunan merkez ofisinde gerçekleştirdiği teslimat törenine; Ebam Uluslararası Nakliyat Genel Müdürü Ahmet Mutlubaş, Operasyon Müdürü Hakkı Çalmaz, İdari İşler Müdürü Alican Mutlubaş ve Tırsan Treyler Satış Koordinatörü Ertuğrul Erkoç katılım gösterdi.

Tırsan ile İhtiyaçlarımızı Eksiksiz Tamamlıyoruz

Teslimat töreninde açıklamalarda bulunan Ebam Uluslararası Nakliyat Genel Müdürü Ahmet Mutlubaş, “Uzun yıllardır, gerek tecrübemiz gerekse deneyimimizle firmamızın ihtiyaç duyduğu her şeyi Tırsan ile eksiksiz tamamlamanın memnuniyetini yaşıyoruz. Tırsan araçları, kataforez kaplı şasisi, kullanıcı dostu tasarımı ve yüksek kaliteden üretilen malzemeleri ile filomuza pratik ve uzun ömürlü kullanım avantajı sağlıyor. Ebam Uluslararası Nakliyat olarak, müşterilerimize başta askılı tekstil olmak üzere, otomotiv yedek parça ve kuru gıda taşımacılığı hizmeti veriyoruz. Tüm operasyonel işlerimizi filomuzda bulunan Tırsan treylerler ile gerçekleştirerek, hem zamandan hem de maliyetten tasarruf ediyoruz. Filomuzu yine Tırsan araçlarıyla güçlendirmekten ve 300 adede yükseltmekten memnunuz” dedi. Tırsan’ın satış sonrası hizmetlerine de dikkat çeken Mutlubaş, “Tırsan’ın sahip olduğu geniş servis ağı ve bünyesinde bulunan uzman kadrosu ile firmamıza vermiş olduğu kaliteli hizmetlerden de çok memnunuz” açıklamasında bulundu.

Tırsan Multi Ride Araçlarımız, Çekici Ayırt Etmiyor

Tırsan Treyler Satış Koordinatörü Ertuğrul Erkoç konuşmasında; ‘Treyler sektörünün öncü üreticisi olarak, bugün burada uzun yıllardır başarılı iş birliğimizi sürdürdüğümüz Ebam Uluslararası Nakliyat firmasına yeniden araç teslimatı gerçekleştirmekten gurur duyuyoruz. Teslimatını yaptığımız Tırsan Multi Ride araçlarımız çekici ayırt etmeden bütün çekici tipleri ile kullanılabilmektedir. Aracın sahip olduğu bu özellik ile müşterimiz operasyonlarında esneklik sağlayabilecektir. Ayrıca müşterimiz, araçta bulunan tren yükleme opsiyonuyla da taşımalarında yüksek verimlilik elde ederken, Yük Emniyet Sertifikasına sahip araç üst yapısıyla da yükün güvenliğini garanti altına alabilecektir. Tırsan Tenteli Perdeli Multi Ride aracının sahip olduğu bu özellik, iş ortağımıza tüm operasyonlarında çok daha kolay, hızlı ve verimli şekilde çalışma imkanı sunacaktır” dedi. Erkoç açıklamalarına şu şekilde devam etti, “Ebam Uluslararası Nakliyat’ın filo yatırımlarında yine Tırsan’ı seçmesinden dolayı büyük memnuniyet duyuyor, başarılı iş birliğimizin yeni projeler ile devam edeceğine inanıyoruz” ifadelerini kullandı.

Ebam Uluslararası Nakliyat’ın Tamamı Tırsan Olan Filosu 300 Treylere Ulaştı

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
MAİL BÜLTENİ ABONELİĞİ
Güvenlik Resmi
Mail adresinizi kaydederek en güncel haberlere kolayca ulaşabilirsiniz
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2023 Kargo Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (+90-212) 217 49 59 (Pbx) Faks : (+90-212) 211 62 77