• BIST 9071.02
  • Altın 2324.965
  • Dolar 32.3657
  • Euro 34.9347
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 16 °C

Ekol Avrupa'nın En İyi Lojistik Şirketi Oldu

Ekol Avrupa'nın En İyi Lojistik Şirketi Oldu
Ekol, ‘Otomotiv’ ve ‘Tüketici Ürünleri Tedarik Zincirleri’ kategorilerinde ‘En İyi Lojistik Şirketi’ olarak Avrupa’da iki büyük ödülle layık görüldü.

Türkiye’nin en beğenilen lojistik şirketi ünvanına sahip olan Ekol, şimdi de Avrupa’nın en iyi lojistik şirketi oldu. Eye For Transport tarafından düzenlenen 3PL ödüllerinde Ekol, ‘Otomotiv’ ve ‘Tüketici Ürünleri Tedarik Zincirleri’ kategorilerinde ‘En İyi Lojistik Şirketi’ olarak Avrupa’dan iki büyük ödül aldı. Ödül töreni 15 Ekim 2015 tarihinde 13. Üçüncü Parti Lojistiği (3PL) zirvesinde Hollanda’da gerçekleştirildi.

Ekol Lojistik Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Musul konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Avrupa’da bu ödülleri almış olmaktan gurur duyuyor, sonucu hizmet alan kişilerin oylarının belirlemesini ise ayrıca önemsiyoruz.  Hizmetlerimizden memnun ve bizim için olumlu oy kullanmış müşterilere sahip olmak onur verici, hepsine teşekkür ahmet-musul-002.jpgediyoruz. Bu ödülleri almamız Avrupa’da ağımızı genişletmeye yönelik stratejimizin de ne kadar yerinde olduğunun bir kanıtı. Hedefimiz Türkiye’de olduğu gibi Avrupa’da da bu başarımızı sürdürelebilir kılmak ve uzun yıllar ‘En İyi’ olarak kalmak” dedi.

Uluslararası arenada en yeni teknoloji ile donatılmış dağıtım merkezleri, genç ve çevreci araç filosu ile otomotiv, tekstil, kimya, e-ticaret, FMCG ve sağlık sektörlerinde büyümeye devam eden Ekol’ün aldığı ödüller, şirketin bu sektörlere hizmet sağlama konusundaki bilgi birikiminin altını çiziyor.

Etiketler: ,
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
MAİL BÜLTENİ ABONELİĞİ
Güvenlik Resmi
Mail adresinizi kaydederek en güncel haberlere kolayca ulaşabilirsiniz
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2023 Kargo Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (+90-212) 217 49 59 (Pbx) Faks : (+90-212) 211 62 77