• BIST 9070.29
  • Altın 2324.75
  • Dolar 32.3641
  • Euro 34.9382
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 16 °C

Ekol’de ‘Lojistik 4.0’ Dönemi Başladı

Ekol’de ‘Lojistik 4.0’ Dönemi Başladı
Ekol’ün yeni ‘Lojistik 4.0’ stratejisi hakkında bilgi veren Yönetim Kurulu Başkanı Musul, Endüstri 4.0’ın, üreticiden son tüketiciye ulaşıncaya kadar olan tüm süreçlerini karşılayan lojistik sektörü için sonsuz fırsatlar sunduğunu söyledi.

Ekol, sektöre yeni nesil bir bakış açısı kazandıracak. Alışagelmiş iş yapış modellerini “Lojistik 4.0” stratejisi ile kökten değiştirerek, her daim en iyiyi hak eden müşterileri için Entegre, Esnek ve Etkin çözümler sunacak.

Endüstri 4.0 çağında daha iyiye ulaşmanın sürekli ve dinamik dönüşümden geçtiğine inanan Ekol, aklı, duyguyu ve bilinci birleştiren yaklaşımını, tecrübesi ve uzmanlığıyla harmanlayarak yalnızca sektörü değil, dünyayı dönüştürecek.

Başlattığı dönüşüm hamlesiyle daha da güçlenerek yoluna devam eden Ekol, yeni stratejisi ile paralel olarak kurumsal yüzünü de yeniledi. Sektöründe çeyrek asrı geride bırakan, Ekol, girişimci ruhuna uygun daha cesur, daha dinamik bir yapı ortaya koyuyor.

“Endüstri 4.0’dan aldığımız ilhamla, sektöre yeni nesil bir bakış açısı getiriyoruz”

Ekol’ün yeni “Lojistik 4.0” stratejisinin ve yenilenen yüzünün kamuoyu ile paylaşıldığı toplantıda konuşan Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Musul; “Endüstri 4.0, bir ürünün ilk üreticiden son tüketiciye ulaşıncaya kadar olan tüm süreçlerini karşılayan lojistik sektörü için de sonsuz fırsatlar sunuyor. Doğru ürünün, doğru miktarda, doğru biçimde, doğru zamanda, doğru kaynaktan, doğru yolla, doğru fiyata sağlanması yani lojistiğin 7 doğrusu yeniden şekilleniyor. Biz de entegre bir lojistik şirketi olarak, Endüstri 4.0’dan aldığımız ilhamla bugün, sektöre yeni nesil bir bakış açısı getiriyoruz.

Ekol’de ‘Lojistik 4.0’ Dönemi Başladı

“Yeterince iyi olmak bize hiçbir zaman yetmedi” diyen Musul sözlerini şöyle sürdürdü: “Daha iyiye ulaşmak için sürekli ve dinamik dönüşüme inanıyor, bu sayede her gün büyüyor ve gelişiyoruz. Biliyoruz ki, başarıya başka türlü ulaşmak mümkün değil. Gücümüze güç katan ileri teknolojimizi, müşterilerimize kusursuz hizmet anlayışımızla gelişmiş çözümler sunmak için kullanarak, sektörümüzün ilham kaynağı olmaya devam ediyoruz.”

“Lojistik sektörünün geleceğini değiştirmeye değil, dünyayı dönüştürmeye hazırız”

Ekol için insanın her şeyden önce geldiğini ifade eden Musul, “Birbirimizi daha iyi anlamak, paylaştığımız ortak Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Musuldeğerleri korumak ve gerçekleştirmek istediğimiz hedeflere ulaşmak için yine en değerli yapıtaşımız olan insanımızın gücüyle, azimle ilerliyoruz. Etik değerlerimiz ve sürdürülebilirliğe olan adanmışlığımız sayesinde sadece lojistik sektörünün geleceğini değiştirmeye değil, dünyayı dönüştürmeye hazırız” diye konuştu.

Sürekli ve dinamik dönüşüm ilkesiyle yol alan Ekol,  müşterileri için yeni fırsatlar doğuran, rekabet üstünlüğü sağlayan her türlü orijinal ve yenilikçi fikri destekleyerek büyümesini sürdürüyor.

Ekol; Türkiye, Almanya, İtalya, Yunanistan, Fransa, Ukrayna, Bosna Hersek, Romanya, Macaristan, İspanya, Polonya, Çekya, Bulgaristan, İran ve Slovenya’da toplam 750 bin metrekare alana sahip tesislerinde, Intermodal taşımacılığa elverişli 6 Ro-Ro gemisi, haftada 48 sefer yapan blok trenleri, 5.500 aracı ve yüksek teknolojisiyle entegre, esnek ve etkin lojistik çözümler sunuyor.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
MAİL BÜLTENİ ABONELİĞİ
Güvenlik Resmi
Mail adresinizi kaydederek en güncel haberlere kolayca ulaşabilirsiniz
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2023 Kargo Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (+90-212) 217 49 59 (Pbx) Faks : (+90-212) 211 62 77