• BIST 9056.11
  • Altın 2300.965
  • Dolar 32.313
  • Euro 35.1123
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 21 °C

Ekpet İnşaat Filosunu 20 Adet MAN Kamyon İle Güçlendirdi

Ekpet İnşaat Filosunu 20 Adet MAN Kamyon İle Güçlendirdi
Ekpet İnşaat, yeni araç yatırımında MAN’ı tercih etti. Ekpet İnşaat, bu kapsamda filosuna 20 adet, TGS 41.430 serisi MAN kamyon kattı.

1990 yılında kurulan ve kurulduğu günden bu yana da güven ve profesyonelliğe dayalı kaliteli hizmet anlayışı ile başarılı işlere imza atan Ekpet İnşaat, yeni araçlarını törenle teslim aldı. Ankara Akyurt’taki MAN Tesislerinde düzenlenen teslimat törenine Ekpet İnşaat Makine İkmal Müdürü Alper Atayık ile MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş. Kamyon Satış Müdürü Doğucan Suyani, MAN Bölge Satış Koordinatörleri Ersoy Öksüz, Ferit Aslan Akman, Engin Karaoğlu ve MAN Profidrive Eğitmeni Abdullah Kavrak katıldı.

Filomuzdaki MAN’lara yenilerini eklemekten memnunuz

Törende konuşan Ekpet İnşaat Makine İkmal Müdürü Alper Atayık, şunları söyledi; “Zengin makine parkımız ve profesyonel ekibimiz ile birlikte Türkiye’nin pek çok bölgesinde başarılı altyapı ve üstyapı projeleri gerçekleştiriyoruz. Yaptığımız işte başarı ve zamanında teslim noktasında; kullandığımız araçların performansı, dayanıklılığı, işletme maliyeti ve satış sonrası hizmet desteği büyük önem taşıyor. Bu konuda da MAN’a güveniyoruz. MAN’ın hem araç hem de hizmet kalitesinden memnunuz. Dolayısıyla filomuzdaki MAN araçlarına yenilerini katmaktan da mutluluk duyuyoruz.”

Araç ve hizmet kalitemiz bizi tercih sebebi yapıyor

MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş. Kamyon Satış Müdürü Doğucan Suyani ise; MAN olarak, üstün nitelikli araçlarının yanı sıra her ihtiyaca ideal çözümler sunan zengin donanım ve model çeşitliliği ile yeni yılda da işletmelerin güvenilir çözüm ortağı olmaya devam ettiklerini vurgulayarak; “Her aşamada müşteri odaklı çalışıyor; satış anından satış sonrası hizmeteler hatta finansal çözümlere kadar daima yanlarında oluyoruz. Bu da bizi müşterilerimizin yeni araç yatırımlarında tercih sebebi yapıyor. Ekpet İnşaat da uzun yıllardan beri birlikte çalıştığımız müşterilerimizden biri ve inanıyorum ki, bu iş birliğimiz önümüzdeki yıllarda daha da büyüyerek devam edecektir” diye konuştu.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
MAİL BÜLTENİ ABONELİĞİ
Güvenlik Resmi
Mail adresinizi kaydederek en güncel haberlere kolayca ulaşabilirsiniz
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2023 Kargo Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (+90-212) 217 49 59 (Pbx) Faks : (+90-212) 211 62 77